Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’inicien les obres de millora dels camins d’accés a la platja Llarga de Salou

dijous 27 octubre 2016

Els treballs tenen un import de quasi 18.000 euros

L’Ajuntament de Salou ha iniciat les obres d’adequació i senyalització dels camis d’accés a la platja Llarga del municipi. Al llarg dels darrers anys, s’han anat diversificant les baixades mitjançant la creació de camins drecera, i fins i tot, la continuació de camins que quedaven tallats, com ara en la part final de les escales antigues. És per això que amb l’objectiu d’adequar aquests camins, l’Ajuntament de Salou realitza aquestes tasques destinades a la consolidació de camins que es consideren adients, perquè s’entén que milloraran els accessos. També es duran a terme tasques per tal d’anul·lar els camins que no es considerin aptes pel pas bé perquè són massa costeruts, perillosos, o els que creen escòrrecs que malmeten altres zones.

Al mateix temps, s’aprofitarà per tal de col·locar una nova senyalització a la zona degut a la gran diversitat d’accessos, així com de les zones de descans/contemplació (bancs-miradors) sense sortida. El departament d’Urbanisme de l’Ajuntament, redactor del projecte, també ha considerat adient senyalitzar punts concrets donat que hi ha camins que semblen que permetin baixar a la platja, però que només permeten pujar al c/Vendrell i a l’inrevés.

Alhora es duran a terme treballs de desbrossament de camins i l’ampliació d’alguns d’ells, així com la creació de més de 60 graons de formigó per tal de facilitar l’accés a la platja, l’obertura de 2 passos a murs baixos ja existents, i la creació de passamans de protecció que milloraran les condicions d’utilització d’aquests passos esglaonats. L’import que s’invertirà es de 17.750,62 euros i es preveu que tingui una durada d’un mes.

Galeria d'imatges

llarga.jpg
millora.JPG

Document Actions