Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’inicien les obres de millora dels lavabos del pati de l’escola Santa Maria del Mar

dijous 07 gener 2016

També es renovaran els banc i penjadors dels vestuaris amb resines fenòliques

S'han iniciat les obres necessàries per a dotar d’una major funcionalitat i adequació dels serveis dels lavabos del pati de l’Escola Santa Maria del Mar del municipi. El pati de l’escola disposava d’uns lavabos amb un sistema constructiu antic i en mal estat.

L’obra contempla la remodelació dels lavabos a efectes de revestiments i divisòries. El sistema constructiu es canviarà, i en comptes de continuar amb divisòries entre cabines de lavabos d’obra, amb molts racons a netejar, i amb menys ventilació, es realitzarà amb divisòries fenòliques, tipus Trespa o similar, de forma que tingui menys costos de manteniment, especialment per les rajoles en contacte amb el paviment, que acostumen a presentar juntes brutes i es trenquen per la utilització i ubicació tipus sòcol.

Donada l’antiguitat i l’estat de conservació que presenten els bancs i penjadors dels vestuaris, es realitzarà la total renovació de bancs i penjadors, canviant-ho a un sistema constructiu de millors condicions sanitàries i que requereix menys manteniment, com és el cas de bancs i penjadors de taulers de resines fenòliques.

Donat que la realització d’aquestes tasques es pot dividir en dues tasques clarament diferenciables i totalment independents a efectes d’execució, els serveis tècnics municipals han considerat adient que aquestes obres es contractin per LOTS. Essent els LOTS proposats els següents: Lot1, Ram de Paleta i Lot2, Divisòries dels Lavabos amb panells Fenòlics.

El Lot1 de l’obra s’ha adjudicat a l’empresa Fulgencio Villar, SL per un import de 15.447€, amb un termini d’execució de 3 setmanes. Mentre que l’empresa Gregorio HP, SL s’ha adjudicat el Lot2 per un import de 4.225€ amb un termini d’execució d’una setmana.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1220908.JPG

Document Actions