Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’inicien les obres de reforma a les portes d’accés a la urbanització Pinosmar

diumenge 03 maig 2015

Els treballs tenen un cost de 30.000 euros i actuaran en la conservació e imatge dels tres accessos a la zona de Cap Salou 

 

Les obres de millora a les portes d’accés de la urbanització Pinosmar s’han iniciat aquesta setmana. Així, des de l’empresa adjudicatària s’ha iniciat l’actuació per tal de conservar i millorar la imatge de les antigues portes d’accés que hi ha entre la carretera del Far i els carrers de la Roca Peixera i de la Falconera, aquests dos de sortida.

Les obres que executa l’Ajuntament consisteixen en l’actuació als tres punts d’accés per tal d’estintolar les zones més deteriorades; col·locant uns nous fonaments per tal de suportar la nova estructura així com l’enderroc i substitució de les pedres que siguin necessàries.

A més es col·locarà un nou rètol amb el nom de la urbanització a cadascuna de les entrades d’accés. Un cop finalitzades les obres de l’estructura, es procedirà a la reposició del paviment afectat. El pressupost de contracta es de 30.000 euros i els treballs es preveu que finalitzin a principis de juny.

Galeria d'imatges

pinosmar.jpg
obres1.JPG

Document Actions