Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’inverteixen 184.000 euros en la millora de l’asfalt de diverses vies de Salou

S’estan asfaltant 24 carrers distribuïts pel municipi, entre ells a la zona Estival, a Cap Salou o al mateix centre del municipi

dimecres 18 maig 2011

L’Ajuntament de Salou està duent a terme l’asfalt de diversos carrers del municipi, repartits per tota la geografia, que pretenen renovar totalment l’asfalt que està més deteriorat o bé –com és el cas de la zona Estival- asfaltar un encreuament de carrers per primer cop. Així, des del departament d’Enginyeria s’han signat quatre contractes diferenciats depenent de les zones d’actuació.

El primer dels indrets en el que actuarà l’empresa Aficsa és al centre de la població en els carrers: Advocat Gallego, c/ Perellades, C/ Milà i Plaça de la Segregació. La segona de les zones d’actuació ha estat adjudicada a l’empresa Tecnofirmes, la qual està renovant el paviment de part del passeig Miramar, diversos trams del passeig Jaume I, el c/ del Sol, el c/ Barenys, c/Nord i c/París on les arrels dels arbres han fet que l’asfalt es deteriori amb els pas del temps.

La tercera zona en la qual hi haurà una millora en l’adequació del paviment està ubicada a la zona de Cap Salou i alguns dels carrers del voltant de Carles Buigas, on l’empresa Firtec està renovant el paviment deteriorat. A part de l’actuació de manteniment del paviment ja existent i que s’ha anat deteriorant amb el temps, s’han fet noves actuacions a la zona estival de Salou, concretament la pavimentació dels camins que enllacen els carrers Farola, Corral de Sauner i Pou de la Taurana, per tal de facilitar l’accés a la zona, fruit de la petició veïnal que han transmès els afectats als consells territorials. En total s’inverteixen 184.000 euros en el pla de renovació de l’asfalt.

Recordar que les obres de millora del paviment ja han començat i en alguns indrets ja s’estan acabant. Des de l’àrea de manteniment de la ciutat es demanen disculpes als afectats per les molèsties que hagin pogut causar.

Document Actions