Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’obre el període de matriculació del Centre de Formació per a Persones Adultes Àgora de Salou

A partir del dia 2 es poden iniciar els tràmits per reservar una plaça per als diversos cursos de formació i preparació

dilluns 29 agost 2011

El Centre de Formació per a Persones Adultes Àgora de Salou, situat al centre Atenea (avinguda Pau Casals, 14) obre el període de matriculació per al nou curs 2011-2012.  Totes aquelles persones que ja van fer la preinscripció el passat mes de juny podran formalitzar la matrícula del 2 al 8 de setembre. Tots aquells que no es van preinscriure al juny, ho podran fer del 2 al 8 de setembre, però posteriorment hauran de ratificar-ho del 12 al 14 de setembre al mateix centre Atenea.

El centre de formació continuada ofereix diversos cursos entre els que cal destacar la preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, graduat en educació secundària (GES), cicle de formació instrumental (alfabetització), a més de cursos de català i castellà. En aquests darrers cursos, els interessats podran preinscriure’s el dia 9 de setembre a les 16 hores, prèvia prova de nivell que es realitzarà en aquest dia i hora.  Recordar que per fer la prova de nivell s’ha de portar fotocòpia i original del DNI, NIE o passaport vigent.

La publicació de les llistes dels alumnes admesos i distribuïts per grups es farà el dia 12 de setembre a les 16 hores. Tots els admesos podran cursar la matricula els dies 13 i 14 de setembre, de 16 a 20 hores.

Per a més informació podeu trucar al 977.388.851

Document Actions