Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’obre el termini de presentació de les bases per a les entitats d’Acció Social a Salou

dijous 10 abril 2014

Enguany la partida pressupostària s’incrementa d’un 300%, passant dels 5.000 als 15.000 euros

 

El BOPT ha publicat ja les bases que regulen la concessió de subvencions per la realització d’activitats en matèria d’Acció Social, i més concretament, en la prevenció i/o inserció social, durant l’any 2014, dins dels límits establerts en els pressupostos municipals. Enguany, la partida destinada a aquestes entitats passa dels 5.000 euros del 2013 als 15.000 euros d’aquest 2014.

Les subvencions en matèria d’Acció Social, com ha explicat el regidor de l’àrea Pedro Lavilla, tenen per objecte col·laborar econòmicament amb les associacions i entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de contribuir amb el finançament de les seves despeses de manteniment i de fomentar la realització de les activitats de contingut social, que com a condició indispensable, es desenvolupin en el municipi de Salou. I en concret, les activitats orientades a la prevenció, Intervenció, assistència, rehabilitació, integració social o promoció del benestar social de la família, la infància, l’adolescència, la dona, els immigrants, les persones majors i els discapacitats i altres col·lectius en situació de risc o necessitat, així com les destinades a la promoció del moviment associatiu i voluntariat social i a l’atenció de situacions de greus mancances o d’emergència social.

Les subvencions concedides tindran caràcter voluntari i discrecional i s’atorgaran en funció de programes concrets.

Podran acollir-se a subvencions municipals totes les entitats i associacions sense ànim de lucre, que estiguin legalment constituïdes, tinguin la seva seu social o delegació al municipi de Salou, estiguin registrades al Registre Municipal d’Entitats i tinguin per finalitat activitats en matèria d’Acció social i més concretament, en la prevenció o /i inserció social. I que justifiquin el mínim d’un any d’antiguitat en aquest registre en la data de la sol·licitud.

La quantia de la concessió és la resultant de la valoració de les peticions i la distribució de la consignació pressupostària de la partida corresponent entre el nombre de sol·licituds presentades i en funció del pressupost elegible. Tenint en compte el grau de viabilitat econòmica de l’activitat i l’equilibri pressupostari entre els ingressos i les despeses previstes, la projecció de l’activitat, la repercussió, activitats de gran interès públic i /o social.

A partir del dia 23 d’abril s’obrirà un termini d’un mes per tal de presentar les sol·licituds en un termini de 30 dies hàbils a l’OAC. les Ofi cines d’Atenció al ciutadà situades a l’Ajuntament de Salou, Passeig 30 d’Octubre número 4.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

acciosocial.jpg

Document Actions