Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’obre el termini per sol·licitar la renovació del DNI a l’Ajuntament de Salou

dimecres 14 maig 2014

El proper mes de juny s’agenda la darrera visita dels funcionaris abans de les vacances d’estiu

 

Els veïns de Salou  que desitgin renovar o tramitar per primera vegada el seu Document Nacional d’Identitat (DNI) poden fer-ho ben properament a les dependències de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi. Ja s’ha obert una llista per efectuar la renovació del document de cara al proper mes de juny, i essent la darrera de les visites que efectuaran els funcionaris del cos de policia al municipi, els quals tenen previst fer una aturada del servei fins passat l’estiu.

Per beneficiar-se d’aquest servei, és important demanar prèviament hora a l’OAC bé de manera presencial o bé trucant al telèfon 977 309 292. El personal del servei informarà detingudament de la documentació que han d’aportar i del dia i hora assignats per a la tramitació ja que un equip mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà  a Salou per facilitar-ne la gestió als ciutadans.

El servei preveu qualsevol tràmit del DNI, tant si es tracta de fer-se’l per primera vegada com si s’ha de renovar, ja sigui per pèrdua o extraviament, per sostracció o per canvi de dades o domicili.

Document Actions