Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’obren les inscripcions al Casal de la Setmana Blanca del Club Xic’s

El infants podran gaudir d’activtats lúdiques i pedagògiques durant els dies que no han d’assistir a l’escola

dilluns 21 febrer 2011

El Club Xic’s, impulsat per la Regidoria d’Infància i Joventut  posa en marxa el Primer Casal infantil del 7 al 11 de març, període en el que les escoles celebren per primer cop la Setmana Blanca. El Casal està adreçat als infants del municipi en una edat compresa entre 3 i 12 anys.  ).
El Casal realitzarà les activitats de 9 a 13 hores amb nombroses activitats programades com jocs, música, esports, tallers educatius i lúdics i altres activitats pedagògiques.  L’escenari serà l’Escola Salou juntament amb l’Espai d’Infància  Estació del Carrilet i el Centre Jove Masia Tous.
Les inscripcions poden realitzar-se al Centre Jove Masia Tous (Carrer de Maria de  Castillo) des d’avui 21 de febrer fins el 26 de febrer amb descomptes del 10% pels infants que formin part del Club Infantil i a partir del dia 28 al 4 de març però ja sense descompte.
A més, el Club Xic’s posa en marxa un servei complementari d’acollida de 7.30 a 9 hores i el servei de menjador de 13 a 16 hores.  La documentació necessària per a la inscripció:

- Full d’inscripció
- Comprovant d’empadronament a Salou
- Cartilla de Vacunació del nen/a
- Fotocopia DNI del pare, mare o tutor
- Fotocopia targeta sanitària
- Fotografia del nen/nena inscrit
- Comprovant pagament bancari.

Document Actions