Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’obren les inscripcions per a dos nous cursos online de premonitor i monitor de lleure educatiu, en el marc del programa anual d’activitats ‘Carretera i Manta’

dilluns 12 abril 2021

Els joves de Salou poden realitzar les inscripcions, des d’avui dilluns, 12 d’abril, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

El curs de premonitor es durà a terme els dissabtes 8, 15, 22 i 29 de maig; i el curs de monitor de lleure educatiu es farà els dies 24 i 25 d’abril, i 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22 i 23 de maig

Cal recordar que es tracta d’una iniciativa conjunta entre els Ajuntaments de Salou, Vila-seca i Cambrils, els quals, des de l’any 2000, venen desenvolupant polítiques públiques de joventut concretes al voltant de la formació i lleure lúdic-cultural i esportiu, d’una forma més assequible

 

Els Ajuntaments de Salou, Vila-seca i Cambrils obren avui dilluns, 12 d’abril, el període d’inscripcions pels dos nous cursos en línia de premonitor i monitor de lleure educatiu, en el marc del programa anual d’activitats ‘Carretera i Manta’. Ambdues formacions seran de caràcter online, atesa la situació actual de pandèmia provocada per la COVID-19.

Els joves de Salou poden realitzar les inscripcions, des d’avui, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ).

El curs de premonitor s’adreça a joves d’entre 15 i 17 anys, i compta amb hores online i hores sense connexió. Les sessions en línia tindran lloc els dissabtes 8, 15, 22 i 29 de maig, en horari de 10 a 12.30 h, i de 15.30 a 17.30 h. El preu d’inscripció és de 15 euros.

D’altra banda, el curs de monitor de lleure educatiu s’adreça a persones majors de 18 anys, i el preu d’inscripció és de 80 euros. Es durà a terme els dies 24, 25 d’abril, i 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23 de maig. L’horari serà els dissabtes, de 10 a 12 h i de 15.30 a 17.30 h, i els diumenges, de 10 a 12 h. Cal recordar que el primer dia caldrà assistir online, també, a la presentació del curs, de 9 a 10 h del matí.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament, continuarem apostant per formacions de qualitat que permetin al jovent aprendre i adquirir nous coneixements, que li serviran, tant a nivell professional, com en l’àmbit personal”. Granados també ha recordat que “aquest programa conjunt del ‘Carretera i Manta’ ofereix grans oportunitats d’oci i formació, cada any, que s’adapten a les necessitats i gustos dels nostres joves”.

Per la seva banda, la regidora d’Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez, ha explicat que “des dels tres ajuntaments, hem decidit oferir aquestes formacions abans de l’arribada de l’estiu, per tal que el jovent pugui obtenir la titulació abans dels mesos estivals i, d’aquesta manera, aprofitar-la a l’hora de treballar”. Així mateix, en el cas del curs de monitor de lleure,  les persones que assoleixin el títol, també podran realitzar les pràctiques als casals d’estiu, segons ha indicat Gómez.

Cal recordar que ‘Carretera i Manta’ és una iniciativa conjunta entre els tres consistoris, els quals, des de l’any 2000, venen desenvolupant polítiques públiques de joventut concretes al voltant de la formació i lleure lúdic-cultural i esportiu, d’una forma més assequible. Aquest programa ofereix un ventall d’activitats formatives, lúdiques i culturals per a joves d’entre 14 i 30 anys de Cambrils, Salou i Vila-seca. La proximitat geogràfica i les bones relacions entre els tres ajuntaments, així com els seus vincles històrics, estructurals i territorials han fet possible l’aposta del programa.

Més informació al correu electrònic de Joventut Salou joventut@salou.cat

 

Galeria d'imatges

curs monitor.png

Document Actions