Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’obren les matrícules pels nous cursos de català a Salou

divendres 20 març 2015

El servei de Normalització Lingüística, ubicat al Centre Atenea, destina del 23 al 26 de març les diferents proves de nivell i inscripcions

 

El Servei de Català de Salou ha posat en marxa uns nous cursos de català tant presencials intensius com a distància mitjançant la plataforma parla.cat. Els cursos que s’iniciaran a començaments d’abril, es preveu que finalitzin a meitats de juny i serviran per potenciar el català entre els alumnes.

Els alumnes es dividiran en diversos grups, segons el nivell assolit en la prova de col·locació, per tal d’adequar-se al grup de treball. Segons si es tracta d’alumnes d’iniciació o amb un nivell més avançat aquests aprendran vocabulari, estructura lingüística, a relacionar conceptes, sintaxi, puntuació, ortografia, etc.

El proper 23 de març es duran a terme unes proves de nivell per tal de saber els coneixements de cada alumne i poder adequar-se a les necessitats de cadascú. Les inscripcions es podran formalitzar el dia 24 de març per als antics alumnes, el dia 25 de març els nous alumnes no catalanoparlants i el dia 26 de març els nous alumnes catalanoparlants per tal d’agilitzar així els tràmits.

Tots els interessats en els cursos de català poder adreçar-se al Servei de Català de Salou, situat al 1er pis del Centre Atenea, o al Tel. 977352147. L’horari d’informació i matriculació es de 9.30 a 13 hores i de 16 a 17.30 hores.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
DSC00310.JPG

Document Actions