Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Sabor Salou bat un èxit absolut i serveix més de 25.000 degustacions

Per la segona edició de la fira gastronòmica hi ha passat moltíssima gent

diumenge 18 març 2012

La segona edició de “Sabor Salou” ha superat amb escreix totes les expectatives inicials. Així, durant tres dies, -i a l’espera d’acabar de comptabilitzar les darreres hores-  moltíssima més gent que l’any passat s’ha acostat a la fira per gaudir de l’oferta dels més de 50 estands instal·lats al passeig Jaume I. Pel que fa al nombre de degustacions aquestes s’eleven fins a les 25.000; doblant les xifres assolides l’any passat quan van servir-se més de 12.000 degustacions. “Ha passat moltíssima gent per la fira i els expositors estan contents de la resposta del públic i de l’elevat ritme de consumicions que s’han servit durant aquest cap de setmana”, apuntava la regidora de Participació Ciutadana, Mª José Rodríguez qui també ha augurat que “creiem que la fira s’està consolidant i podem parlar ja d’una tercera edició. Sabor Salou té futur”.

Des de l’organització de la fira es vol destacar així l’efecte crida que hi ha hagut amb l’esdeveniment gastronòmic ja que “hem aconseguit que moltíssima gent de la vora, de Reus, Tarragona, Cambrils... s’acostés a Salou”, deia Rodríguez; a més de “sorprendre” a molts visitants que han aprofitat per passar uns dies a la capital de la Costa Daurada aprofitant que demà dilluns és festiu a les seves respectives comunitats autònomes.

“Sabor Salou” és un esdeveniment gratuït obert al públic en general que pretén promoure la gastronomia, els productes tradicionals i les denominacions d’origen i de qualitat. Els principals objectius són crear un producte que contribueixi a la qualitat i a la diversitat de l’oferta turística del municipi de Salou i posicionar-lo com a referent del turisme gastronòmic. A més, també s’ha notat un augment de la demanda en les activitats complementàries de tastos de vins, olis, caves, tes... a més de l’oferta adreçada a professionals a la carpa d’entrada a la fira.

Durant tres dies, els visitants hi han trobat restauradors del municipi i productes artesanals de poblacions del voltant i d’arreu de Catalunya; han degustat la seva gastronomia; adquirit productes i participant en diverses activitats. “Sabor Salou” ha comptat amb San Miguel i Supermercats Michelangelo com a patrocinadors.

Galeria d'imatges

IMG_0699.JPG
foto_ss_1.JPG
foto_ss_3.JPG
foto_ss_2.JPG
foto_ss_1.JPG
IMG_0699.JPG
foto_ss_2.JPG

Document Actions