Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Sabor Salou es consolida tot i el mal temps

Els propers dies es coneixerà el guanyador del lot de productes i del concurs d'Instagram. Aquesta 4a edició s'ha convertit en un punt de trobada important del sector de la restauració de la Costa Daurada

diumenge 30 març 2014

La fira gastronòmica 'Sabor Salou' ha tancat portes aquest diumenge a la tarda amb una valoració positiva d'afluència de visitants, segons els organitzadors, que destaquen els més de cinquanta expositors presents al municipi de la Costa Daurada. A més, ressalten la consolidació d'un esdeveniment que no sempre ha tingut bon temps i que serveix per desestacionalitzar la temporada més turística, per tal d'atraure visitants que vulguin participar en les activitats programades i l'adquisició del pack degustació.

Des de l’organització, han manifestat la seva satisfacció pel desenvolupaments de la fira i han valorat de forma molt positiva algunes novetats d’aquesta quarta edició. Per exemple, han destacat com una bona iniciativa el fet que els estands disposessin d’un espai de terrassa annex a l’estand on poder realitzar més còmodament les degustacions dels productes. Per altra banda, els visitants també han destacat les activitats realitzades de forma gratuïta a l’Espai Michelangelo. Una de les que més èxit ha tingut ha sigut el taller de pizza per a nens, a càrrec de Portofino.

Un altre fet significatiu és que la fira ha comptat amb molts visitants de poblacions de Ponent així com d'Aragó, Navarra i País Basc amb segones residències a la Costa Daurada, sense deixar de banda els provinents del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i l'àrea metropolitana de Barcelona.

Sortejos i concurs Instagram

En els propers dies, l'Ajuntament de Salou, conjuntament amb la direcció tècnica de l'esdeveniment, donarà a conèixer el guanyador del lot de productes 'Sabor Salou', entre totes les butlletes recollides al llarg dels tres dies.

A mes, està previst que en els propers dies es doni a conèixer el veredicte del guanyador del concurs d'Instagram. Els visitants de Sabor Salou havien de realitzar una fotografia en el marc d'aquesta fira i etiquetar-la a la plataforma de fotografies amb el hashtag #saborsalou2014.

 

Galeria d'imatges

Sabor_Salou_2014_-1.JPG
IMG_0570.JPG
taller_pizza.JPG
Sabor_Salou_2014_-1.JPG
IMG_0570.JPG
taller_pizza.JPG

Document Actions