Sabor Salou es consolida tot i el mal temps
diumenge 30 març 2014
La fira gastronòmica 'Sabor Salou' ha tancat portes aquest diumenge a la tarda amb una valoració positiva d'afluència de visitants, segons els organitzadors, que destaquen els més de cinquanta expositors presents al municipi de la Costa Daurada. A més, ressalten la consolidació d'un esdeveniment que no sempre ha tingut bon temps i que serveix per desestacionalitzar la temporada més turística, per tal d'atraure visitants que vulguin participar en les activitats programades i l'adquisició del pack degustació.
Des de l’organització, han manifestat la seva satisfacció pel desenvolupaments de la fira i han valorat de forma molt positiva algunes novetats d’aquesta quarta edició. Per exemple, han destacat com una bona iniciativa el fet que els estands disposessin d’un espai de terrassa annex a l’estand on poder realitzar més còmodament les degustacions dels productes. Per altra banda, els visitants també han destacat les activitats realitzades de forma gratuïta a l’Espai Michelangelo. Una de les que més èxit ha tingut ha sigut el taller de pizza per a nens, a càrrec de Portofino.
Un altre fet significatiu és que la fira ha comptat amb molts visitants de poblacions de Ponent així com d'Aragó, Navarra i País Basc amb segones residències a la Costa Daurada, sense deixar de banda els provinents del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i l'àrea metropolitana de Barcelona.
Sortejos i concurs Instagram
En els propers dies, l'Ajuntament de Salou, conjuntament amb la direcció tècnica de l'esdeveniment, donarà a conèixer el guanyador del lot de productes 'Sabor Salou', entre totes les butlletes recollides al llarg dels tres dies.
A mes, està previst que en els propers dies es doni a conèixer el veredicte del guanyador del concurs d'Instagram. Els visitants de Sabor Salou havien de realitzar una fotografia en el marc d'aquesta fira i etiquetar-la a la plataforma de fotografies amb el hashtag #saborsalou2014.