Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Sabor Salou es prepara per rebre els amants de la gastronomia, del 5 al 7 de maig

dilluns 24 abril 2023

Aquest esdeveniment, de referència a la Costa Daurada per l’atracció de la seva oferta gastronòmica i els anys que porta celebrant-se, s’espera que pugui assolir una assistència de més de 40 mil persones

L'obertura de la XI fira gastronòmica tindrà lloc al passeig Jaume I, al 1r tram, tocant a l'Espigó del Moll, el proper divendres, dia 5 de maig, a les 18 hores, i comptarà amb la presència de la periodista i comunicadora, Danae Boronat

 

Sabor Salou 2023 es durà a terme els dies 5, 6 i 7 de maig al passeig Jaume I de Salou. En el marc d’aquest esdeveniment, residents i visitants podran gaudir de l'oferta gastronòmica local i els productes DOP del territori, així com participar a tallers, cursos i altres activitats relacionades amb l’art culinari.

L’esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament de Salou, té com a objectiu posar en valor la gastronomia local i promocionar els establiments del municipi. A més, s'espera que se superin les xifres de visitants i degustacions d’edicions anteriors, gràcies a l’excel·lent nivell de la gastronomia i la restauració local.

L'obertura de la XI fira gastronòmica tindrà lloc al Passeig Jaume I, al 1r tram, tocant a l'Espigó del Moll, el proper divendres, dia 5 de maig, a les 18 hores, i comptarà amb la presència de la periodista i comunicadora, Danae Boronat, entre altres autoritats i personalitats.

Així, hi haurà 35 expositors, repartits en diferents estands amb terrasses, música i animació al llarg del passeig Jaume I. També es faran tallers de cuina, tastos d’oli i mel, showcookings, entre d’altres activitats.

Sabor Salou és un esdeveniment adreçat a totes les persones que aprecien la gastronomia i desitgen viure experiències culinàries variades i diferents. A més, és un punt de trobada per als habitants de Salou i una oportunitat perquè tot el sector gastronòmic del municipi mostri el seu saber fer.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que “som davant de l’esdeveniment pioner de tota l’agenda gastronòmica de Salou; i del referent culinari més gran, no només de Costa Daurada, sinó del sud de Catalunya”.

Així mateix, l’alcalde ha assenyalat que “per a nosaltres és molt important promocionar els nostres restauradors; i, també, els productes de proximitat, ja que, amb ells, fem territori”. En aquest sentit, Granados ha parlat de l’oleoturisme i dels tastos d’oli, un producte amb tres DO a la província de Tarragona i amb una gran projecció a nivell turístic.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assegurat que, enguany, la fira Sabor Salou serà “de rècord” i “històrica”. Per aquest motiu, i per tal de garantir la comoditat dels participants i visitants, així com el bon funcionament, “hem ampliat l’espai de la fira i hem reforçat la seguretat”.

Finalment, la directora tècnica de Sabor Salou, Andrea Mazzanti, ha expressat que “estem entusiasmats amb aquesta nova edició de Sabor Salou. Hem treballat àrduament per oferir una experiència única i emocionant que ressalti la riquesa gastronòmica d’aquest municipi, que cada any supera les xifres de visitants per la seva accessibilitat, qualitat i bona oferta gastronòmica i d’entreteniment, per a tota mena de públic”. A més, ha recordat que es duran a terme activitats complementàries, de caràcter gratuït, per a petits i grans.

Cal destacar que s’ha ampliat, també, l’horari de la fira, fins a la mitjanit. Enguany, serà el següent: divendres, 5 de maig, de 18 a 24 h; dissabte, 6 de maig, d’11 a 24 h; i diumenge, 7 de maig, d’11 a 24 h.

 

Galeria d'imatges

0.JPG
4.JPG
3.JPG
1.JPG
5.JPG

Document Actions