Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Saïk Promîse: 'M'agrada que la meva música s'escolti a les discoteques'

diumenge 13 agost 2023

  • Saïk Promîse, nascut a Puerto Plata, República Dominicana, el 1989, fa 17 anys que viu a Salou, amb la seva família. Va iniciar la seva carrera musical el 2009, amb el grup Latin Spain.

 

P: Com van ser els seus inicis musicals?
R: Vaig començar, com a hobby, en un grup musical format per un veneçolà, un espanyol i jo mateix. Com de seguida vam veure que les nostres cançons agradaven força a la gent, sobretot en l'àmbit juvenil, ens vam dedicar de ple al món de la música i vam crear peces de més qualitat, ja a un nivell més professional. El 2010 vam anar a Barcelona a gravar el tema El Rei de la Tarima, que es va incloure al Caribe Mix, i que va tenir molt d'èxit. Després, vaig deixar la formació Latin Spain i em vaig apartar del món de la música durant dos anys, fins que vaig tornar a actuar, però aquesta vegada, en solitari.

P: Quin estil musical el caracteritza? A banda de cantar, també crea les seves peces musicals?
R: Sí, sóc cantant i compositor, totes les meves cançons les composo jo. Vaig començar amb electro latino, que era la música que estava abans de moda. Però el que faig ara, principalment, és reggaeton i dembow, perquè, a banda que m'agrada, arriba a totes les edats, està molt de moda i és molt comercial. A més, jo sóc un artista de discoteca, m'agrada que la meva música s'escolti a les discoteques.

P: En què s'inspira per compondre i cantar?
R: M'enfoco en experiències i vivències reals de terceres persones i també m'agrada explicar les coses i situacions que transcorren a la vida quotidiana.

P: Quins objectius té al món de la música?
R: M'agradaria pujar molt entre finals d'aquest any i principis del que ve, fer el cop fort. Per això, estic treballant amb aquest repte. Ja tinc unes quantes cançons gravades, que considero que són molt bones, i posaré tot l'esforç per poder-les moure al màxim i poder dedicar-me només al món de la música.

P: Té previst gravar algun treball, properament?
R: Sí, tinc previst enregistrar quatre cançons, que ja tinc preparades, i ara estic planificant l'enregistrament dels videoclips. Un cop ho tingui tot, començaré la promoció i ho mouré per les xarxes.

P: Què cantarà en la seva actuació de Salou, digui'm títols…
R: Ritmo tropical, El Rey de la Tarima, Mi corazón, i Tu No Ta.

P: Què representa per a vostè poder actuar a les Nits Daurades?
R: És una oportunitat molt important i, per això, vull donar les gràcies als responsables de l'Ajuntament de Salou, a l'alcalde Pere Granados i al regidor Xavier Montalà, que són els que han fet possible que puguem oferir un concert a Salou. És una oportunitat molt bona perquè les Nits Daurades són una festa molt gran i el fet que comptin amb els artistes locals de Salou és molt d'agrair.

Document Actions