Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà, aquest divendres, la Nit de l’Esport 2014

dimecres 19 novembre 2014

És una festa del món esportiu salouenc on es reconeix l’esforç de les entitats i es premien mèrits esportius individuals i d’equip

 

Aquest proper divendres 21 de novembre,  a partir de les 8 de la tarda, el TAS de Salou tornarà a acollir a tots els esportistes i associacions esportives de la ciutat en la Nit de l’Esport, que és previst reuneixi prop de 500 persones. Aquesta gala, presentada pel periodista esportiu Carles Cortès de TAC12, pretén retre un reconeixement a les 32 entitats vinculades a l’esport dins el municipio, lliurant un trofeu a cada un dels presidents de les associacions esmentades. Al llarg de la vetllada també es lliurarà un trofeu a cada una de les entitats que en la temporada 2013-2014 van aconseguir un ascens o es van proclamar campions en alguna de les categories on juguen.

En aquest sentit es lliurarà un trofeu a cada un dels esportistes a nivell individual dels diversos clubs, a més de trofeus per ascensos o campionats aconseguits per part dels respectius club. També es lliuraran mencions especials a jugadors o entrenadors que han destacat en la seva trajectòria professional.

Pel regidor d’esports, Felip Ortiz, “es tracta d’un homenatge que volem retre a totes les persones que formen part dels clubs, els quals, amb la seva empenta i dedicació fomenten la pràctica esportiva al nostre municipi i contagien els joves d’un clar esperit de superació i els valors de l’esport integrats dins de les seves vides”.

A l’acte hi serà present l’alcalde de Salou, Pere Granados, a més de la delegada territorial de l’Esport, Gemma Solé i el regidor d’Esports, entre d’altres autoritats.

 

Galeria d'imatges

portada_auditori.jpg

Document Actions