Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà aquest estiu per primera vegada dos camps de treball per als joves en lloc d'un

dilluns 14 abril 2008

La Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha concedit per primera vegada al Grup Jove Salou l'organització de 2 camps de treball, en lloc d'un, com en els anys anteriors. L'administració catalana ha tingut en compte així la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa, molt ben valorada sempre pels seus participants; així com la gran quantitat de propostes d'oci que de forma paral·lela s'ofereixen als inscrits, com ara tallers de massatges, malabars, acrobàcies, djembé, pintura; excursions (per exemple, al Niu de l'Àliga, a PortAventura i a l'Aquopolis); i també diferents activitats esportives (com gimcanes, sessions de submarinisme, d'hípica i de caiac).

En concret, a Salou aquest estiu es posaran a disposició dels joves residents a Catalunya d'entre 15 i17 anys dos camps de treball d'arqueologia a la Punta de la Cel·la: la sisena edició del 4 al 17 d'agost; i la setena del 25 d'agost al 7 de setembre. La Punta de la Cel·la és l'antic poblat íber que es conserva al Racó de Salou, al costat de la Plaça de les Palmeres.

Els camps de treball a Catalunya són activitats d'estiu organitzades per entitats juvenils amb suport de la Secretaria de Joventut i l'Agència Catalana de Joventut on es combinen activitats lúdiques i de lleure de servei a la comunitat. S'hi pot realitzar un treball desinteressat en un projecte de dimensió social, ja sigui ajudant persones, protegint la natura, recuperant patrimoni, etc.

A Salou, els organitzen el Grup Jove Salou, amb la col·laboració de la Secretaria de Joventut i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament del municipi. Els interessats en apuntar-se als camps de treball han de saber que el període d'inscripció comença el proper dimecres 16 d'abril i s'acaba el 30 de juny o fins que s'exhaureixin les places. Han de trucar al 012 o visitar la pàgina web http://www10.gencat.net/pres_camps/. Qui vulgui més informació pot adreçar-se al Punt d'Informació Juvenil (PIJ) de Salou (telèfon 977 350 786).

Document Actions