Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà, dissabte al vespre, l'espectacle de Mayumana

dilluns 24 juny 2024

Aquest dissabte 29 de juny, residents i visitants de Salou tindran l'oportunitat de gaudir de l'espectacle de Mayumana, un grup conegut a nivell mundial pel seu estil únic que combina música, dansa i percussió.

Cada actuació de Mayumana és una exploració de la música i el moviment, on els intèrprets utilitzen els seus cossos i objectes quotidians com a instruments per crear una simfonia visual i auditiva per a captivar el seu públic.

La representació, que promet ser una festa sensorial plena de colors vius, moviments dinàmics i ritmes intensos, tindrà lloc al Teatre Auditori de Salou a les 21:00 hores.

Cada actuació de Mayumana és una exploració de la música i el moviment, on els intèrprets utilitzen els seus cossos i objectes quotidians per crear una simfonia visual i auditiva per a captivar el seu públic

Mayumana és més que un grup de performances; és una experiència explosiva que fusiona influències culturals de tot el món. Originaris d'Israel, aquest col·lectiu artístic s'ha guanyat el cor del públic internacional amb la seva capacitat de transformar els ritmes quotidians en una expressió artística de gran energia.

Les entrades per aquest esdeveniment ja estan a la venda, amb un preu anticipat de 18 euros i un preu de taquilla de 20 euros. Es recomana adquirir les entrades amb antelació per assegurar-se un lloc en aquesta experiència immersiva i inoblidable.

Document Actions