Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà el II Congrés Nacional de la Asociación Española de Bioquímica Schüssler

El municipi es promociona com a vila de congressos davant 600 metges que s’allotjaran als hotels del Municipi

dilluns 27 setembre 2010

L’Ajuntament de Salou junt amb el Patronat de Turisme de Salou col.laboren en la organització d’un congrés de medicina adreçat a promoure  teràpies naturals entre professionals de la medicina. El congrés, que tindrà lloc el proper cap de setmana, acollirà uns 600 metges de diferents parts del món. Salou es promociona així com a vila de congressos i potencia així el turisme de negocis.

En concret, el municipi acollirà durant els dies 1 i 2 d’Octubre el II Congres Nacional de l’Associació Española de Bioquímica Schüssler, que abordarà les sals minerals del Dr. Schüssler com a concepte de teràpia.  L’AEBS representa un nou esglaó en l’integració de la teràpia bioquímica en el nostre país.

Durant la roda de premsa que ha tingut lloc aquest matí, el regidor de Turisme, Alberto Del Hierro,  ha explicat que “estem molt orgullosos de poder acollir un congrés d’aquesta envergadura i més en els temps que corren”. Del Hierro ha afegit que  “estem molt contents d’acollir un congrés d’aquestes magnituds on hi ha un gran nombre de metges reconeguts a nivell europeu i mundial i de procedències tan diverses com diferents punts de la geografia Espanyola, Europea o fins i tot de Llatinoamèrica”. A més del Hierro ha destacat que “el treball dut a terme en la promoció de Salou com a vila de congressos ja està donant els seus fruits i aquest esdeveniment és un gran exemple”.

Per la seva part, el representant de l’Associació, Albert Bru ha agraït “el suport institucional de l’Ajuntament de Salou” i ha destacat “les possibilitats del municipi com a ciutat preparada per acollir congressos importants” donat que “té els equipaments necessaris i permet que tots els professionals es puguin allotjar en hotels del Municipi”.

Els actes començaran el dia 1 d’Octubre al Patronat de Turisme de Salou, on l’Alcalde del municipi, Pere Granados, i el Regidor de Turisme, Alberto del Hierro, donaran la benvinguda als principals ponents al congrés. El congrés continuarà el dissabte dia 2 amb l’arribada dels participants i la seva inscripció al Teatre Auditori de Salou on es realitzarà el congrés al llarg del dia.

La filosofia de l’Associació es donar a conèixer les doctrines del Dr Schussler sobre les teràpies minerals. Al llarg del dia 2 d’octubre la ciutat de Salou acollirà a ponents reconeguts a nivel internacional que parlaran de les aplicacions de les Sals Minerals.

- Walter Kach (Suïssa): Introducció a les Sals Minerals de Schüssler
- Angelika Gräfin (Alemania): Sals de Schüssler en malalties cròniques en pediatria
- Sabine Wacker (Alemania): Detoxificació amb Sals de Schüssler
- Sofia Roca ( Espanya): Combinacions amb Sals Minerals per tal de millorar la salut i el benestar.

Galeria d'imatges

premsa1.JPG

Document Actions