Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà el II Fòrum de Comerç i Turisme de la Costa Daurada

La trobada que s’inaugurarà el proper 16 de juny abordarà el turisme comercial com turisme complementari al de sol i platja

dijous 10 juny 2010

Salou acollirà el proper dia 16 de juny el II Fòrum de Comerç i Turisme de la Costa Daurada organitzat per la Confederació de Comerç de Catalunya i la Generalitat de Catalunya, a través del seu Departament de Comerç. El Fòrum, que es farà a la Sala Xavier Turull de l'Ajuntament de Salou, també comptarà amb el suport de l’Escola Superior de Comerç de la Costa Daurada i la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme de Salou i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Amb aquesta segona convocatòria de caràcter anual, Salou recull el testimoni de la ciutat de Tarragona que l'any passat va acollir el naixement del primer Fòrum de Comerç i Turisme de la Costa Daurada. Es tracta d’un espai de reflexió i aproximació de tendències i línies de treball a curt i mitjà termini. La primera edició va reunir a la pràctica totalitat dels agents públics i privats d'ambdós sectors econòmics, donant lloc a la creació del disseny del Pla Estratègic del Comerç per al Turisme de la Costa Daurada.

Aquest Pla Estratègic, encapçalat per la patronal del comerç catalana, es presenta com l'eix vertebrador de la celebració d'aquest II Fòrum de Comerç i Turisme, en una aposta clara i decidida per dinamitzar el turisme comercial com turisme complementari al de sol i platja .

A l’acte d’inauguració estaran presents: l’ alcalde de Salou Pere Granados, el Delegat dels Serveis Territorials d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Àngel Xifré, el President de la Confederació de Comerç de Catalunya a Tarragona, Pere Margalef, el regidor de Comerç de l’Ajuntament de Salou, Pedro Lavilla. Durant la jornada, tindran lloc diferents conferències sobre el present i futur del Turisme a la Costa Daurada.

Document Actions