Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà el IV MPS Show Festival 2023, el proper 2 de juny, per donar visibilitat a les malalties lisosomals

divendres 12 maig 2023

L’acte tindrà lloc al Teatre Auditori de Salou (TAS), a les 20 h. Per poder assistir-hi, caldrà adquirir entrada donatiu, per 5 euros, a través d’aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

El Teatre Auditori de Salou (TAS) acollirà, el proper divendres, 2 de juny, a les 20 h, la quarta edició del MPS Show Festival 2023, organitzat per l’associació sense ànim de lucre, MPS Lisosomals, una entitat que treballa per donar a conèixer les malalties Lisosomals, com les Mucopolisacaridosi, la Malaltia de Fabry i la Malaltia de Gaucher, entre d'altres; i donar suport a les persones i famílies que pateixen aquestes patologies, millorar-ne la qualitat de vida i afavorir-ne la integració social.

Les malalties lisosomals són d’origen genètic, poc freqüents, i que afecten el funcionament cel·lular de l’organisme.

S’ha triat Salou com a seu, enguany, atès que a l’Escola Salou hi estudia una nena, Alba Celoné, de tercer de primària, que pateix aquest tipus de malaltia.

L’espectacle, obert a tot tipus de públic, comptarà amb actuacions musicals, d’interpretació i dansa d’entitats, grups i artistes de Salou i dels municipis propers.

L’alcalde Pere Granados va rebre, ahir dijous, a l’Alcaldia, el responsable de Marketing i Comunicació de MPS Lisosomals, Josep M. Planella; i Alba Celoné, alumna de l’Escola Salou, acompanyada de la seva mare, Aïda Torrents; el seu pare, Juan Ignacio Celoné; i la seva germana, Jana Celoné. També hi van ser presents la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer; la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez; el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà; i la secretària de l’Escola Salou, Lola González.

Per poder assistir-hi, cal adquirir entrada donatiu, per 5 euros, a través d’aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ). També hi ha l’opció de fer un donatiu de Fila Zero. Tota la recaptació anirà destinada a la investigació de les malalties lisosomals.

Galeria d'imatges

0.jpg
3.jpg
2.JPG
5.JPG

Document Actions