Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà el Rally Costa Daurada Legend

dilluns 02 novembre 2015

El Teatre Auditori de Salou, ha acollit la presentació oficial del Rally Costa Daurada Legend davant dels mitjans de comunicació. La roda de premsa ha comptat amb les intervencions de Julia Gómez, regidora dʼEsports de lʼAjuntament de Salou; Josep Masdéu, vicepresident primer de la Federació Catalana dʼAutomobilisme; i Josep Ramos, representant de lʼEscuderia Baix Camp.

La regidora dʼEsports de lʼAjuntament de Salou, Julia Gómez, ha asegurat que "lʼaposta del municipi pel Rally és clara i decidida i que lʼobjectiu de la seva col·laboració és participar de forma activa en un esdeveniment esportiu més, complementari al Ral·li Catalunya. La voluntat, ha afegit, és també desestacionalitzar la temporada turística en benefici del municipi."

Per la seva banda, Josep Masdéu, vicepresident primer de la Federació Catalana dʼAutomobilisme, ha agraït a lʼAjuntament de Salou la seva col·laboració amb lʼorganització del Rally. Masdéu ha assegurat que lʼobjectiu de la FCA és potenciar i donar suport a les iniciatives esportives dels clubs del territori i fomentar lʼautomobilisme arreu del país. El vicepresident primer també ha destacat lʼempenta, capacitat i voluntat de tots els components de lʼorganització del Rally.

Josep Ramos, representant de lʼEscuderia Baix Camp, ha volgut rememorar lʼactivitat del club a principis dels anys 80 i ha relacionat les exitoses edicions del Rally Baix Camp organitzades aquella dècada amb la organizació enguany del Rally Costa Daurada Legend. Ramos ha posat en relleu que la voluntat del Rally és “oferir una experiència única” tant als pilots com als espectadors i ha destacat el caràcter dinamitzador del territori que lʼacull, així com la vocació internacional de cara a futures edicions. En aquest sentit, el representant de lʼEscuderia ha posat èmfasi en la complicitat de lʼentorn i ha agraït el suport dels
col·laboradors i les administracions que fan possible la celebració del Rally.

El Rally Costa Daurada Legend començarà divendres 6 a les 18h, amb la cerimònia de sortida dels vehicles des de Salou, i estarà comprès per dotze trams cronometrats (4 divendres i 8 dissabte), i un tram especial urbà per Salou dissabte a les 11. Per a més informació consulteu el lloc web www.rallycostadaurada.com on hi figura documentació de l'esdeveniment, itineraris, mapes, etc.

Galeria d'imatges

petita.jpg
DSC_2613.JPG
DSC_2629.JPG

Document Actions