Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà els II Premis de Comunicació solidaris amb l’associació AFANOC

dilluns 26 maig 2014

El Teatre Auditori de Salou acollirà el proper 7 de juny, a les 19h30, la II edició dels Premis de Comunicació. Un certamen organitzat per La República Checa i la revista +Actual. Amb aquest certamen,  tracta de reconèixer públicament la tasca desenvolupada per diferents professionals de comunicació de la província. El lliurament de guardons es farà durant una gala benèfica a favor de l’associació AFANOC (nens amb càncer). Tots els fons recaptats amb l’entrada de la gala que tindrà un cost de 6 euros seran donats íntegrament a l’associació. Es tracta d’una gala itinerant, ja que l’objectiu és recórrer les principals ciutats de la demarcació. L’any passat es va fer al teatre Metropol de Tarragona i la institució beneficiària va ser la Fundació Bona nit.


El director de la revista Més Actual i La República Checa -- organitzadors del premi--  Ricard Checa ha explicat que afronten aquesta Gala amb l’objectiu de que siguin “un reconeixement públic a una professió malmesa pels valors perduts, per una cosa que està passant i és que es vol que siguem titelles d’interessos públics i polítics, per això hem incorporat un premi molt important, el de la resistència, donat que hi ha professionals que són veritables resistents”. 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut reconèixer també el valor d’aquests premis i el fet que sigui una gala solidària per ajudar  a AFANOC que fan una gran tasca per les famílies i els nens que pateixen una malaltia de càncer i ha reconegut la feina molt necessària que fan institucions com AFANOC que arriben allà on no arriba l’administració”. També ha aprofitat per destacar la importància d’aquest reconeixement als professionals “per defensar els valors del periodisme que és tan important en la nostra societat”. Granados ha desitjat que la gala sigui un gran èxit i que el poble de Salou demostri una vegada més que és molt solidari.

Els guanyadors sorgeixen de la nominació directa del jurat, el qual està format per 13 persones, de diferents sectors professionals, que han de presentar tres candidats per a cadascuna de les categories: Resistència, 2.0, millor imatge, històries de vida, investigació, trajectòria professional, premsa local, emprenedoria. El premi nacional és responsabilitat exclusiva de l’organització. L’any passat va ser el periodista Manel Fuentes. Enguany, el premi serà lliurat al meteoròleg de TV3, Tomàs Molina que segons ha dit Checa “ningú dubta que és un gran comunicador”. Checa ha avançat que “hi haurà una menció especial a la televisió Tac12 que arriba al seu cinquè aniversari i al periodista Rafa González que ens va deixar l’any passat”.

El delegat territorial de l'Associació i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), Miguel Javaloy, ha agraït el suport dels Premis de Comunicació i a l’Ajuntament de Salou, i ha explicat  que “iniciatives com aquesta ens donen forces per continuar treballant” i ha recordat la feina social que fa l’associació per les famílies que es veuen afectades per aquesta malaltia.

Durant la gala, hi haurà diferents actuacions artístiques. Enguany s’ha apostat pels més menuts. Hi haurà moments de màgia i d'humor.  Els nens de l’Escola de Música de Salou també  hi participaran. 
Els assistents podran guanyar diferents regals, gentilesa de la Via T, de l’associació de Botiguers de Tarragona. En aquest sentit, Checa ha volgut agrair la col·laboració de l’associació que ha volgut implicar-se des del primer moment així com Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí que també ha donar suport en la causa.
Per accedir a l’acte tothom haurà de fer una aportació e 6 euros que és el preu de l’entrada. Aquests diners revertiran a favor dels projectes que du a terme l’associació AFANOC (nens amb càncer). 


PUNTS DE VENDA

AFANOC Tarragona C/Adrià, 9 – baixos TARRAGONA


Pili Arenas Centro Capilar Estética Oncológica C/Miami, 51 REUS


Llenceria Tati Vía Roma, 14 SALOU


Comercial Nacel Vía Roma, 28 SALOU

Perruqueria Ibel Avda.del Fornàs, 16 baixos VALLS 

Escola Salou: Carrer de Rosa Sensat, 2, 43840 Salou, Tarragona 

Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí: Centre Cívic de Salou, C. Advocat Gallego, núm. 2, Salou


Galeria d'imatges

P1020652.JPG
P1020652.JPG

Document Actions