Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà els propers dies 2, 3 i 4 de juliol el Torneig Mare Nostrum ESEI Cup, amb la participació de 32 equips i d’un miler de persones

dilluns 28 juny 2021

Els encontres d’equips es disputaran en dos camps de futbol 7 i dos de futbol 11 del Complex Esportiu Futbol Salou

L’aforament als camps serà limitat per les mesures de seguretat COVID-19; per aquest motiu, hi haura control d'accés a la instal·lació

La capital del turisme de la Costa Daurada acollirà els propers dies 2, 3 i 4 de juliol el Torneig Mare Nostrum Euro Sport Event International (ESEI) Cup, un esdeveniment esportiu, a petita escala, que es reprèn amb l'objectiu de tornar a fer activitat esportiva i que els equips infantils puguin competir.

Aquest esdeveniment ha estat presentat avui en roda de premsa, amb l'assistència de l'alcalde de Salou i president del Patronat de Turisme, Pere Granados; del CEO & Co-Founder Mare Nostrum Cup, Albert Viñas; del vicepresident del Patronat de Turisme, Hèctor Maiquez; i de l'assessor coordinador del Patronat, Marc Espasa.

Els participants vindran del País Basc, Madrid i Catalunya. Del Camp de Tarragona n’hi haurà de localitats com Salou, Montblanc i l’Aldea, entre altres.

Tot i que encara no és possible rebre visitants de l’estranger, un miler de persones, aproximadament, vindran gràcies a aquest esdeveniment esportiu, que implicarà, a més, una estada i pernoctacions en establiments hotelers de Salou. 

L’edat dels participants és de 8 fins a 16 anys i els encontres es disputaran al Complex Futbol Salou.

El torneig compta amb dues fases diferenciades. La primera serà una fase de grups que enfrontarà tots els equips de la mateixa categoria. Aquells que aconsegueixin classificar-se passaran a eliminatòries, fins arribar a la final.

Els encontres del Mare Nostrum ESEI Cup es desenvoluparan en 4 categories diferents: 

  • Benjamí (nascuts el 2011 i el 2012)
  • Aleví (nascuts el 2009 i el 2010)
  • Infantil (nascuts el 2007 i el 2008)
  • Cadet (nascuts el 2005 i el 2006)

Els partits de les categories Infantil i Cadet es disputaran sota la modalitat de futbol 11. Els corresponents a la categoria Benjamí i Aleví, ho faran en partits de futbol 7. 

L'alcalde Pere Granados ha manifestat que "Salou és una destinació turística esportiva que gaudeix d'unes excel·lents instal·lacions, com és el Complex Esportiu Futbol Salou", entre d'altres; i també hi ha "més modalitats que ens converteixen en un epicentre del turisme esportiu". Així mateix, "Salou demostra, un cop més, la capacitat que d'organitzar esdeveniments d'aquesta magnitud", ha afirmat. Per acabar, ha exalçat la gran experiència de l'organitzador del torneig, que ha estat demostrada any rere any, ha dit.
 
Per la seva banda, Albert Viñas, CEO & Co-Founder Mare Nostrum Cup, ha mostrat la seva satisfacció perquè “malgrat les circumstàncies actuals, hem pogut acollir aquest esdeveniment, encara que es tracta d'un torneig menor, pensant en animar l’esport i deixar palès que tirem endavant, tot i que només sigui amb un 10 per cent dels equips que participen, normalment, al Mare Nostrum per Setmana Santa”. "Sembla que poc a poc anem tornant a la normalitat, i ja estem planificant un parell d'esdeveniments menors per l'octubre del 2021", ha assenyalat.
 
També ha destacat la bona resposta obtinguda per a aquest certamen i ha dit que de cara a l'any vinent s'espera poder tornar a organitzar el torneig per Setmana Santa, com era habitual, amb 7.000 participants.
 

L’aforament als camps serà limitat per la COVID-19, però es garantiran dues entrades per família. 

El diumenge, dia 4 de juliol, es disputaran les finals, a les 12; i a les 13 h, després del torneig, en cada categoria, tindrà lloc un lliurament de premis. 

Hi haurà trofeus per a tots els equips, però l’equip campió de la categoria, el subcampió i tercer classificat  pujaran al podium del Marenostrum. 

Galeria d'imatges

MARE NOSTRUM ESEI CUP (2).JPG
MARE NOSTRUM ESEI CUP (3).JPG
MARE NOSTRUM ESEI CUP (6).JPG
MARE NOSTRUM ESEI CUP (4).JPG
MARE NOSTRUM ESEI CUP (5).JPG

Document Actions