Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà enguany la II Olimpíada de Ball, a més del X Spanish Open

dijous 31 gener 2008

Els balls de saló estaran enguany més presents que mai a Salou, i és que aquest 2008 la capital de la Costa Daurada no només acollirà, com és habitual ja, l'Spanish Open, sinó també i, per primera vegada, l'Olimpíada del Ball, organitzada per la Federació Internacional de Ball Esportiu amb el suport del Comitè Olímpic Internacional.

La segona edició d'aquesta Olimpíada, que se celebrarà de l'1 al 4 de maig, inclourà el Campionat d'Europa de llatins, prova considerada la més important del ball esportiu i de competició; i l'Open Nacional AEBDC, prova puntuable pel Campionat del Món. Els assistents també tindran l'oportunitat de veure, a més, diverses competicions de diferents disciplines de ball com la salsa, el hip hop o el rock and roll.

A banda d'aquest esdeveniment esportiu de primer nivell que fins al moment se sap que serà emès per televisions d'almenys 14 països diferents, Salou serà l'escenari del X Spanish Open.Amb motiu d'aquest campionat internacional es desplaçaran fins al municipi del 6 al 9 de desembre 1400 parelles de tot Europa per competir a les categories de balls estàndard i balls llatins.

El regidor de Turisme, Marc Montagut, va donar a conèixer ahir aquestes dues cites importants en el transcurs de la presentació de la campanya 'Emociona't a Salou' que va tenir lloc a la Feria Internacional de Turismo (Fitur), a Madrid.

Durant aquesta presentació, l'alcalde de la localitat, Antonio Banyeres, va argumentar que Salou 'aposta per tenir esdeveniments de primer ordre, amb l'objectiu de millorar la temporada turística'. Banyeres, així mateix, va convidar a assistir a aquests actes a tots aquells que no viuen en la ciutat i va encoratjar els empresaris a treballar plegats i aconseguir així l'èxit en el desenvolupament de les activitats anunciades.

Document Actions