Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà la 1ª Trobada Llatinoamericana del Camp de Tarragona

divendres 07 agost 2009

Demà dissabte la comunitat llatinoamericana oferirà una mostra de la seva cultura, artesania, folclore i gastronomia a la Plaça de les Comunitats Autònomes en el marc de les Nits Daurades 2009

El municipi de Salou, acollirà aquest dissabte dia 8, la primera Trobada Llatinoamericana del Camp de Tarragona-Salou. La trobada està organitzada per la Coordinadora d'Entitats del Camp de Tarragona i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Salou. La coordinadora vol recuperar el prestigi i el pes de les entitats cíviques, articulant de nou la societat. L'alcalde de la població, Pere Granados, ha explicat que es tracta d'una mostra de primer odre de la cultura llatina. Per la seva part, Ángel Juárez, president de CECT, ha declarat que: 'estic molt content amb el tracte rebut per part de l'Ajuntament i amb les facilitats que ens han donat alhora d'organitzar aquesta primera trobada i amb moltes ganes de fer-ne una segona'. A més Juárez també ha declarat que:'estem molt contents que ens hagin inclós dins el programa de les Nits Daurades ja que creiem que es un acte de gran ressó'.

La trobada que començarà a les 10 del matí a la plaça de les Comunitats Autònomes comptarà amb la presència de més de 17 artistes invitats entre els que es troben: Parrandon Ballenato, Salsa Buru, Urban Music, Brasil Espectacular Show, Los Diamantes de Bachata, entre molts d'altres. A més tots aquells que passin per la trobada podran conèixer la música llatinoamericana i també gaudir de la gastronomia amb plats de Perú, Colombia i Cuba entre d'altres.

Durant l'acte també hi haurà mostres d'artesania i folclore de les diferents parts de Sud-Amèrica. L'acte conclourà a les 00:00 hores a la platja amb torxa i una foguera, amb la presentació del Parrandon Ballenato de Colombia i la orquestra Va i Ven. La coordinadora preveu que l'acte reuneixi unes vuit mil persones de diferents indrets de la Costa Daurada. Des del CECT i des de l'Ajuntament es convida a tothom a assistir en aquesta trobada per tal d'estrènyer lligams i enrequir-nos culturalment.

Document Actions