Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà la jornada informativa sobre el desplegament dels Mossos d'Esquadra a la província de Tarragona

dilluns 15 setembre 2008

Demà dia 16 de setembre se celebrarà al Teatre Auditori de Salou (TAS) la jornada 'Desplegament dels Mossos d'Esquadra a la província de Tarragona', amb motiu del desplegament d'aquests agents a la demarcació tarragonina el mes de novembre.
Aquesta jornada, prevista entre les 10 i les 14 hores, està organitzada pel Sindicat Professional de Policies Municipals d'Espanya-Catalunya (SPPME-CAT), especialment per la seva secció a Salou, per tal de tractar la coordinació i relació professional entre els dos cossos de policia de Catalunya: els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.
Durant tot el matí, els ponents de la conferència 'Carles Sánchez Ruiz, subdirector General de Coordinació de la Policia de Catalunya; Jaume Giné Bordonau, intendent Cap del Cos de Mossos d'Esquadra de la Regió del Camp de Tarragona; Jose Luis Gargallo García, inspector Cap de la Policia Local de Salou; Jordi Altarriba i Guitart, inspector Cap de la Policia Local de El Vendrell; Francès David i Anton, sots-inspector Cap de la Policia Local de Santa Perpètua de Mogoda; i Santiago Tremps Pena, sergent de la Guàrdia Urbana de Barcelona- explicaran com es realitzarà la implantació del model policial de proximitat que la Policia de la Generalitat està estenent a tot Catalunya i el que això representa.
L'alcalde del municipi, Antonio Banyeres, i el regidor de Coordinació Institucional, Salvador Pellicé, seran els encarregats de presentar la ponència; i el secretari general del SPPME-CAT, Daniel Bel Pujades, i el president de la secció sindical de Salou, Expedi Moreno Eslava, posaran punt i final a la jornada.
En aquest acte es preveu l'assistència de 400 a 500 persones, la majoria de les quals seran agents dels cossos policials afectats. No obstant això, també s'ha convidat als representants de les associacions, entitats i empreses implicades en el món de la seguretat pública.
El president de la secció sindical SPPME-CAT de Salou, Expedi Moreno Eslava, ha explicat que s'ha triat Salou com a seu d'aquest jornada perquè la secció sindical del municipi és la que més ha crescut en l'últim any (actualment té més de 40 afiliats) i perquè és una població de referència a Catalunya.

Document Actions