Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà la Trobada interregional ‘Propostes per una economia blava sostenible’, demà divendres, 10 de març

dijous 09 març 2023

L’alcalde Pere Granados, com a diputat de l’Àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona, farà la benvinguda a les 9.15 h

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, com a diputat de l’Àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona, donarà la benvinguda, demà divendres, 10 de març, a les 9.15 h, a les persones participants a la Trobada interregional ‘Propostes per una economia blava sostenible’, a l’Ajuntament de Salou.

És organitzada per l’Àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona, en el marc de les activitats de dinamització de la CatSud Regió del Coneixement.

L'objectiu d’aquest esdeveniment és donar a conèixer i debatre reptes, propostes i bones pràctiques a escala europea per promoure l'economia blava sostenible i contribuir a generar noves oportunitats a la Catalunya Sud; així com impulsar l'establiment de relacions entre actors de diverses conques marines europees.

La trobada s'adreça a agents públics i privats de la Catalunya Sud i d'Europa, amb activitats de l'economia blava, tant en sectors tradicionals com emergents, per tal d’afrontar els reptes des del vessant de la recerca, les polítiques, el creixement econòmic sostenible, i la innovació tecnològica i social.

Comptarà amb la participació de representants de regions i entitats europees del Mar Mediterrani, Mar Negre, el Bàltic o l’Atlàntic. També, amb la presència d’experts i exemples d’activitats i projectes europeus de foment de l’economia blava sostenible.

Més informació i inscripcions: Trobada interregional: Propostes per una economia blava sostenible | Agenda | Diputació de Tarragona (diputaciodetarragona.cat)

Document Actions