Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà per primera vegada la Fira del Vi amb les D.O Montsant i D.O.Q Priorat

Els cellers interessats en participar en aquesta fira que espera servir unes 25.000 degustacions poden adreçar-se a Consell Comarcal del Priorat fins el dia 31 de març

dimarts 18 març 2014

Salou acollirà durant els propers dies 16, 17 i 18 de maig la fira ‘El Priorat a Salou’ on es podran degustar els vins de les D.O Montsant i D.O.Q Priorat. El Patronat de Turisme i el Consell Comarcal del Priorat juntament amb la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Salou impulsen aquesta iniciativa que té com objectiu donar a conèixer als visitants de Salou el producte del vi, de la mà de les dues principals denominacions d’origen de la Costa Daurada, així com donar a promocionar unes de les zones d’interior amb més encant del país, fàcilment accessibles des de Salou. En aquesta fira, s’espera la participació del consell Comarcal del Priorat o el Parc Natural del Montsant. Els organitzadors de la Fira esperen servir unes 25.000 racions.

L’objectiu d’aquesta fira 'El Priorat a Salou' és apropar al turista els elements culturals, gastronòmics i naturals que pot descobrir i conèixer visitant Salou donada la seva proximitat. En aquest sentit,  assistents podran trobar diversitat de productes de la comarca, els vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant, i els olis de la DOP Siurana que seran els protagonistes d’aquesta mostra. Els cellers encara estan a temps d’ inscriure’s per participar adreçant-se al Consell Comarcal del Priorat. Els estands tindran amb un mostrador per poder oferir el producte de cada celler. També hi haurà una carpa per dispensar els tiquets i les copes, així com un espai destinat a la promoció turística de a zona, de la mà del Consell Comarcal del Priorat.

Es podran tastar els productes presents a la fira comprant els tiquets de degustació que posarà a la venda l’organització al preu de 10€, i que donaran dret a 5 degustacions. Podran adquirir directament productes als mateixos estands expositors. En aquests moments, el Consell Comarcal del Priorat està informant i tramitant les inscripcions dels productors prioratins a la fira, inscripcions que es tancaran el 31 de març.


Els productors del Priorat interessats a participar en la fira “El Priorat a Salou” poden informar-se i tramitar la seva inscripció adreçant-se a l’Àrea de Promoció Ecònomica  del Consell Comarcal del Priorat al telèfon 977 83 01 19 i a les adreces electròniques jmcoll@priorat.cat (Josep Maria Coll) i ebarcelo@priorat.cat (Elisa Barceló).

Galeria d'imatges

24.Gastronomia_II.jpg
24.Gastronomia_II.jpg

Document Actions