Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà una exposició de Luis Alberto Franke amb espectaculars imatges de la Patagonia

dimecres 21 maig 2014

La Torre Vella de Salou acollirà a partir del proper divendres 23 de maig i fins el proper 14 de juny, l’exposició ‘La Patagonia, un confin austral’ de l’artista Luis Alberto Franke. El fotograf mostra en les seves impressionants imatges, els paisatges naturals, personatges i animals d’aquest territori inhòspit de la terra.  En la inauguració d’aquesta exposició que tindrà lloc el dinvendres 23 de maig a les 20:00 hores, estarà present l’artista a més de l’alcalde de Salou, Pere Granados i la regidora de Cultura, Maria José Rodríguez.
 
Sota el títol "La Patagonia confín austral", Franke mostra el paisatge i la presència humana en aquest singular indret. Luis Alberto Franke és un reconegut fotògraf de prestigi internacional i que les seves imatges han estat admirades en molts països. Va néixer a Villa Ballester el 1963 . Des de 1988 viatja per la Patagònia Austral Argentina havent realitzat diversos treballs de fotografia en àrees rurals de la Província de Santa Creu . Les seves fotografies mostren els paisatges naturals , els personatges i especialment retraten la vida rural d’aquesta zona del país argentí. Des del  2002 forma part del Grup Fotogràfic Parc i des de llavors participa en salons de fotografia nacionals i internacionals , havent obtingut més de 2.000 acceptacions i 450 premis en més de 35 països . Es destaquen tres Premis d'Honor Còndor FAF i més de 20 primers premis internacionals . Entre els anys 2003 i 2007 va obtenir el primer lloc en el rànquing anual elaborat per la FAF en Paper Color . També va obtenir el 2005 i 2006 el primer lloc en la secció Paper Natura , el 2006 el primer lloc en les seccions Diapositiva Pictòrica i Imatge Digital Pictòrica , el 2007 el primer lloc en la secció Diapositiva Naturalesa i entre els anys 2004 i 2007 el primer lloc en el rànquing general .
 
 
Aquesta exposició ha estat promoguda des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou que treballa per poder acollir  a la Torre Vella, tot tipus de manifestacions artístiques de qualitat. Ha comptat, amb la implicació directa de diverses persones com  el fotògraf reusenc Josep Maria Casanoves, així com de FotoArtReus i la gestió de Llapis & Pencil S.L. que han treballat coordinats per poder fer possible aquesta iniciativa d’alt nivell i d’àmbit internacional.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Sense_ttol.jpg

Document Actions