Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà una trobada d’esplais de tota Catalunya a l’abril de 2013

Els membres de la Federació de Centres d’Esplais Cristians de la Fundació Pere Tarrés exposen a l’alcalde l’esdeveniment que preveu més de 1.200 monitors i professionals del lleure

divendres 19 octubre 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha reunit amb els representants de la Federació Catalana d’Esplais per preparar un esdeveniment que agruparia a tots els professionals del lleure de Catalunya. A la reunió hi han assistit també, la presidenta de Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d'Esplai, Estrella Segura; la presidenta del Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés,  Maria Valencia i el Secretari Tècnic del Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés,  Albert Riu, a més de David Martí, membre de la Junta de la Federació de Centres d'Esplai Cristians de Tarragona i les regidores d’Ensenyament, Júlia Gómez i  de Cultura, Maria José Rodríguez.

Aquest esdeveniment podria acollir a més de 1.200 monitors de tota Catalunya que compartirien dos dies de formació i activitats al municipi. La iniciativa vol constituir-se com una trobada formativa i lúdica per  reflexionar sobre la importància de l’educació en el lleure. Els assistents abordaran les línies i estratègies per continuar donant un valor afegit en l’educació dels infants.  Aquesta trobada tindrà lloc el dia 20 i 21 d’abril de 2013. L’alcalde, i les regidories implicades els hi ha estès la mà a col·laborar en allò que sigui necessari per tirar endavant aquesta important trobada.

La Fundació Pere Tarrés, amb més de 50 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu.

Galeria d'imatges

DSCN8511.JPG
DSCN8511.JPG

Document Actions