Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acomiada les Nits Daurades 2013 amb una sessió espectacular de focs d’artifici

Avui, el concert de Melendi al camp d’esports i el Festival Andén 0 durant tot el cap de setmana posen punt i final a vuit dies intensos de festa

divendres 16 agost 2013

Salou va posar ahir a la nit punt i final a vuit dies de festa major  d’estiu, les conegudes Nits Daurades, amb un bon ambient. Multitud de persones que van voler assistir a la processó en honor a la Verge Santa Maria del Mar, la qual va desfilar a espatlles de mariners i davant l’atenta mirada de devots, visitants i curiosos. La processó va recórrer el tram que va des de l’església de Santa Maria del Mar, passant pel passeig i fins a l’espigó del Moll en direcció al port, on va embarcar i després de donar un tomb per mar va continuar el seu trajecte fins a la plaça de les Comunitats Autònomes. A l’arribar a la plaça, va iniciar-se un espectacular sessió de pirotècnia amb castells de focs de colors i formes diferents que van omplir el cel de Salou. La pirotècnia Tomàs de Benicarló va ser l’encarregada del llançament dels prop de 500 quilos de pólvora que es van repartir des de tres punts de llançament i que com a novetat van aportar unes llengües de foc que des de terra donaven un aspecte més imponent a les figures que es van llançar al cel. La regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez, s’ha mostrat satisfeta tant per la marxa de les festes com per la bona acollida que ha tingut el programa d’enguany. “Ens sentim molt contents de veure que els espectacles han agradat, de l’elevada participació i de la qualitat que hem pogut oferir al llarg d’aquests dies, punt àlgid de la temporada d’estiu”, assenyalava la regidora. A més, ha manifestat que el dispositiu i tot l’operatiu de control i vigilància de les festes, i molt especialment del dia gran, “també ha superat amb nota i sense incidents destacables”.

Avui, el concert de Melendi, al camp d’esports municipal a partir de les deu de la nit, posarà la cirereta musical a set dies d’actuacions per les quals han passat veus com Rosa López, el baríton Carlos Cogul, el grup de pop-rock espanyol Seguridad Social o les tradicionals havaneres, entre d’altres.

Galeria d'imatges

DSCN1036.JPG
DSCN0996.JPG
DSCN0985.JPG
DSCN0930.JPG
DSCN0941.JPG
foto.JPG
DSCN0930.JPG
DSCN0985.JPG
DSCN0996.JPG
DSCN1036.JPG
foto.JPG
DSCN0941.JPG

Document Actions