Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acosta el servei de Policia Local a les platges

Avui es posa en funcionament la nova caserna descentralitzada al passeig Jaume I que funcionarà fins a l’octubre

dijous 31 maig 2012

L’alcalde de Salou ha inaugurat avui les noves instal·lacions de la comissaria de platges de la Policia Local on coordinadament amb Mossos d’Esquadra es donarà un servei de proximitat al visitant i al ciutadà de Salou. Des d’avui i fins a principis d’octubre en aquest punt, situat al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes,  vuit agents del cos de Policia Local i també de Mossos treballaran des d’aquesta nova ubicació més propera al centre neuràlgic i turístic de Salou en unes instal·lacions més àmplies i renovades. L’alcalde, Pere Granados, ha destacat que “en un municipi turístic com el nostre la seguretat és un element fonamental, tant pel visitant com per la ciutadania i ha de ser un bon servei, com el que s’està donant, tot i les dificultats pressupostàries”. 

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va agrair la col·laboració amb la Policia Local dels altres serveis de platja i va manifestar que “la Comissaria de Llevant és ja un punt de referència per a tots, i els nostres agents de platja un equip humà essencial per informar i aplicar les nostres ordenances municipals, amb l’objectiu de seguir consolidant Salou com un exemple de civisme”.

L’Inspector en Cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, va assenyalar que enguany “s’ha dotat a la caserna de noves i millors infraestructures  per reforçar l’eficiència, qualitat i proximitat, ja que l’any passat es van realitzar fins a 4.000 actuacions policials, entre consultes  i serveis assistencials”.

Cal destacar que la comissaria cada any, des del 2004, obre portes coincidint amb l’inici de la temporada alta. L’horari d’atenció de la comissaria de platja serà de les 11 del matí i fins a les set de la tarda però properament hi ha intenció d’instal·lar un intèrfon amb càmera per atendre les 24 hores al dia possibles incidències a la zona donant aquesta possibilitat de major proximitat.

Galeria d'imatges

premsa_1.JPG
DSCF0223.JPG
DSCF0223.JPG
premsa_1.JPG

Document Actions