Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou Actiu acosta formació i entreteniment en aquesta nova temporada de tardor

dimarts 16 setembre 2014

Els cursos i tallers aprofundeixen en la informàtica, en l’expressió corporal i en el coneixement de les cultures del món


El proper dilluns s’obren les inscripcions per a una nova edició del Salou Actiu, el programa d’activitats lúdiques, formatives i culturals que organitza la regidoria de Cultura cara a la temporada de tardor-hivern.

En aquesta ocasió i de cara a donar un ventall de formació més ampli per als joves i per als no tant joves s’ha reforçat l’apartat d’aprenentatge en el 2.0 i les noves tecnologies. En aquest sentit, es poden trobar  fins a 6 cursos relacionats amb la iniciació a l’office; a internet, a la informàtica; office nivell intermedi; xarxes socials i noves tecnologies. Aquest conjunt de cursos es duran a terme a la sala d’informàtica del centre Atenea amb un màxim de 15 places per curs i amb caràcter gratuït.

Així mateix, en aquesta nova edició del programa Salou Actiu també s’aprofundeix en l’àmbit dels tallers i d’expressió corporal amb cursos de balls d’envelat; d’introducció al teatre; de fil i agulla; d’entendre la lectura, de comprendre l’actualitat o de confeccionar l’arbre de Nadal amb feltre. Aquests cursos van des de la gratuïtat als 30 euros per persona i s’imparteixen al TAS.

A més, també s’inclou formació per part de l’Antena del Coneixement de la URV, la qual enguany incorpora un seminari de cultures del món amb la projecció de tres pel·lícules de Tuníssia, Colòmbia i Xina a més d’una conferència sobre la problemàtica de l’habitatge.

La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, ha manifestat que “des de la regidoria de Cultura animem a que es gaudeixi de les propostes que es recullen en el nou programa del Salou Actiu, el qual  implica la cerca d’un espai comú on compartir i intercanviar experiències, idees i coneixements”.

 

Pel que fa a les inscripcions als tallers i a les activitats es podran cursar a la mateixa regidoria de Cultura (passadís del TAS) a partir del proper dilluns 22 i fins al dijous 25 de setembre de 2014, ambdós inclosos amb una inscripció exclusiva per a persones empadronades a Salou. El divendres 26 de setembre la inscripció serà per a les places vacants i en el cas de no empadronats al municipi de Salou.

En el cas de les activitats de l'Antena del Coneixement de la URV, aquestes tenen la inscripció oberta a tothom del dilluns 22 al divendres 26 de setembre de 2014. L’horari és de les 10h a les14h.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

tas.jpg

Document Actions