Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou Actiu, un nou programa de tardor amb activitats, cursos i possibilitats de formació per a joves i adults

dimarts 22 setembre 2009

La iniciativa promoguda per les regidories de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Salou compta amb una amplia programació

Demà dimecres 23 de setembre i fins el divendres 2 d'octubre s'obren les inscripcions per al programa Salou Actiu. Una iniciativa transversal de les regidories de Cultura i de Joventut i Infància l'Ajuntament de Salou pensada per millorar els serveis als ciutadans del municipi. Compta amb una programació que 'pretén ampliar l'oferta lúdica i cultural de Salou per tal de millorar la qualitat de vida de tots els salouencs i les oportunitats d'aprenentatge', deia la regidora de Cultura, Isabel Aguilera. Es pretén trobar un espai comú en el qual compartir experiències i coneixements, establir un punt de trobada en el qual els més grans i els més joves del municipi aprenguin els uns dels altres.

Entre la variada programació que s'ha muntat hi ha des de tallers a cursets, entre els que destaca el d'iniciació al teatre, el de hip hop jove, el d'iniciació a les noves tecnologies o el de divulgació de la cultura japonesa. El programa de Salou Actiu també preveu sortides com una visita cultural pel modernisme de Reus o una Observació astronòmica nocturna a Escornalbou; així com monogràfics intensius d'automaquillatge, de tallar pernil'; o activitats com una conferència sobre astronomia, cinefòrum i exposicions com: un univers proper, el treball infantil a Bangladesh de l'ONG Intervida, entre d'altres. La regidora de Joventut i Infància, Júlia Gómez, comentava com 'cal que oferim als nostres joves oportunitats per formar-se i perquè coneguin més i millor el món que ens envolta i d'aquesta manera puguin trobar nous al·licients'.

Tots els interesats es poden inscriure des del 23 de setembre al 2 d'octubre de 10 a 14 i de 17 a 20 hores al Centre Cívic de Salou. La data d'inici de les activitats serà la setmana del 5 al 9 d'octubre i finalitzarà el dia 15 de desembre. Tots els tallers es realitzaran a les instal·lacions del Teatre Auditori- Centre Cívic; moltes d'elles són gratuïtes i altres tenen un cost simbòlic d'entre 5 i 35 euros.

Document Actions