Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou activa la totalitat de la zona blava fins l’11 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa

divendres 26 març 2021

Des d’avui divendres, l’horari serà de 10 a 14 h, i de 17 a 22 h

Cal recordar que la ciutadania disposa de l’aplicació APARCAR als dispositius mòbils per realitzar els abonaments

Els residents de tot l’any de Salou podran gaudir de la tarifa superreduïda i il·limitada, per una quantitat simbòlica de 5 cèntims l’hora, a més de disposar d’una primera hora gratuïta

 

L’Ajuntament de Salou informa la ciutadania que s'activa, des d’avui divendres, dia 26 de març, la totalitat de la zona blava, fins el proper 11 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa. L’horari serà de 10 a 14 h, i de 17 a 22 h, en totes les zones d’aparcament regulat del municipi.

Cal recordar que ja es troba en funcionament l’aplicació mòbil APARCAR per poder realitzar els abonaments, que es pot descarregar en els stores d’Android i iOS

Els residents de tot l’any de Salou podran gaudir de la tarifa superreduïda i il·limitada, per una quantitat simbòlica de 5 cèntims l’hora, a més de disposar d’una primera hora gratuïta. Així mateix, per a la resta d’usuaris, la tarifa estàndard serà de 0,75 euros l’hora.

Recordar, així mateix, que l’APP també es pot fer servir per a les estacions de càrrega de vehicles elèctrics, i que dita càrrega no té cap cost per a l’usuari.

Document Actions