Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou actualitza l'arbrat i el sistema de reg de l'avinguda de Reus (C-31B), al tram entre el carrer Barcelona i Via Roma

dimecres 01 març 2023

Els xops se substitueixen per grevíl·lees, atès que presentaven risc de caiguda; i es reposen els hibiscs que hi falten

 

L’Ajuntament de Salou duu a terme treballs de substitució i reposició de l’arbrat del parterre interior de l’avinguda de Reus (C-31B), des del final del carrer Barcelona i fins al creuament amb Via Roma.

Fins ara, l’espai comptava amb xops, que presentaven risc de caiguda, acompanyats d’hibiscs de Síria. S’ha decidit substituir els xops per grevíl·lees i reposar els hibiscs que hi falten.

Així mateix, s’actualitza el sistema de reg. Hi ha dos trams de reg diferenciats: de Via Roma a Passeig 30 d’Octubre; i de Passeig 30 d’Octubre a carrer Barcelona. En cada grevíl·lea i hibisc nou, es fa una anella de degoteig, amb almenys 3 punts, i a la resta d’hibiscs es passa la línia de degoteig sense fer cap anella.

El nou sistema de reg inclou, també, tecnologia de telegestió, la qual permetrà programar i controlar el servei de forma automatitzada, per adaptar-lo a les condicions particulars de cada època i dia concrets, sota criteris de sostenibilitat, de manera que s’estalviarà aigua i temps.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que “des de l’Ajuntament de Salou, realitzem tot un projecte d’actuacions arreu del municipi, per tal de millorar la vegetació existent, i incorporar la tecnologia actual per gestionar les seves necessitats”.

Per la seva banda, el regidor de Manteniment, Reparacions i Adequacions, Pedro Madrona, ha destacat que “es planten fins a 67 grevíl·lees i es reposen fins a 35 hibiscs”; i ha assenyalat que “aquesta zona se suma a les àrees telegestionades previstes al municipi”.

Galeria d'imatges

IMG_5292.jpg
IMG_5284.jpg

Document Actions