Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull aquest cap de setmana el campionat infantil de Catalunya de karate

Uns 400 karateques de diferents clubs d’arreu de Catalunya participaran en les disciplines de Kata i Kumite

dijous 25 febrer 2010

La Federació Catalana de Karate conjuntament amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou han organitzat per aquest proper dissabte dia 27 de febrer a les 10 del matí el Campionat de Catalunya de Karate Infantil al Pavelló d’Esports Municipal. El campionat acollirà les modalitats de Kata (formes) i Kumite (combat) en les quals hi participaran esportistes alevins, infantils i juvenils amb edats que van des de menys de 9 anys fins als 13 anys.

En total hi hauran dues categories, Kata i Kumite, ens les quals hi hauran 6 pesos diferents per categoria. Cada club podrà inscriure un màxim de dos karateques en cadascun dels diferents pesos que formen cada categoria. El regidor d’Esports, David Ninyà, ha explicat que: “és molt important que el municipi aculli esdeveniments d’aquesta envergadura per tal de desestacionar el turisme i donar una major riquesa al municipi”, a més ha recordat que “acollir primerament el campionat de Catalunya i posteriorment el campionat d’Espanya de karate es tot un repte i alhora una satisfacció i esperem que l’any vinent es continuï celebrant al municipi ja que disposem de les infrastructures tant materials com humanes per tal de poder-lo dur a terme”.

Recordar que el 20 i 21 de març es disputarà a Salou el Campionat absolut d’Espanya de Karate per autonomies. Es tracta del campionat de Karate més important que hi ha a Espanya. Els guanyadors d’aquest, es classificaran pels campionats internacionals. L’acte acollirà premsa especialitzada i es retransmetrà per TVE1, Canal +, Euroesport, entre d’altres canals especialitzats en esports.

Document Actions