Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull, aquest cap de setmana, el IV Congrés Nacional de Bombers d’Empresa

dissabte 15 octubre 2022

Ha estat inaugurat aquest matí a l’Hotel H10 Salauris Palace, amb l’assistència de l’alcalde Pere Granados; Mariano Masana, president de l’Associació de Bombers d’Empresa; i Albert Castellet, cap de la regió d’Emergències de Tarragona dels Bombers de la Generalitat de Catalunya

L’Hotel H10 Salauris Palace de Salou acull, aquest cap de setmana, el IV Congrés Nacional de Bombers d’Empresa. La inauguració ha tingut lloc aquest matí de dissabte, amb l’assistència de l’alcalde Pere Granados, que l’ha obert oficialment.
La presentació ha anat a càrrec del president de l’Associació de Bombers d’Empresa, Mariano Masana i també hi ha intervingut l’inspector Albert Castellet, cap de la regió d’Emergències de Tarragona dels Bombers de la Generalitat.
L’alcalde, que ha agraït el fet que l’organització de l’esdeveniment hagi escollit Salou com a seu del congrés, ha fet referència a la importància de la prevenció i de la formació, de cara a resoldre les actuacions relacionades amb la solució dels incendis.
Així mateix, Pere Granados ha convidat els participants a conèixer el patrimoni natural i paisatgístic de Salou, amb la Ruta dels Miradors com un dels atractius principals; així com també la gastronomia.
D’altra banda, ha posat en valor les possibilitats que té Salou com a destinació de turisme MICE (turisme de reunions, congressos, convencions i  incentius), fora de la temporada, atès que el municipi reuneix molt bones condicions.
Finalment, Albert Castellet ha destacat la importància dels bombers d’empresa en el sistema de prevenció i de resolució d’emergències a la indústria i en d’altres activitats.
El congrés, que ha obtingut una participació molt bona, ha inclòs la ponència magistral a càrrec de Pere Trallero, que ha parlat sobre seguretat i protecció passiva en l’emmagatzematge químic.
Aquesta tarda està prevista una ponència sobre el metavers en bombers d’indústria; i demà diumenge es parlarà sobre la gestió de l’emergència volcànica a la Palma, entre altres temes.

L'organització del congrés ha estat a càrrec de la Asociación Profesional de Bomberos de Empresa, amb el suport i la col·laboració de diferentes entitats. L'anterior trobada a Salou va ser el 2014.

Galeria d'imatges

7.jpeg
1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
6.jpeg
08.JPG
8.jpeg
9.jpeg
10.jpeg
11.jpeg

Document Actions