Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull aquest diumenge la 6ª edició del Triatló Vila de Salou 2010

La Triatló que ja compta amb un miler d’inscrits es dividirà en: 750 m de natació, 20km de ciclisme i 5 Km de cursa a peu

dimarts 21 setembre 2010

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou ha organitzat per aquest diumenge dia 26 de setembre una nova edició de la Triatló Vila de Salou.  L’edició d’enguany està inclosa dins el triathlonseries que s’està duent a terme des del mes de maig a quatre poblacions catalanes com són: Gavà, Barcelona, Tossa de Mar i Salou.

L’etapa de Salou començarà el diumenge dia 26 a les 8:30 hores al Passeig Jaume I, Platja de Llevant-Club Nàutic. Consistirà en una Triatló distància sprint (750m-20Km-5Km). Les inscripcions estan limitades a 1.000 participants, nombre al qual s’ha arribat dies abans de començar l’etapa.

Tots els participants hauran d’efectuar el control de material i la seva entrada a boxes entre les 7 i les 8:15 hores. Passat aquest horari els jutges no permetran l’entrada de cap participant a la Zona de Transició. Pel que fa a la recollida de dorsals i xips es farà el dissabte dia 25 de setembre de 16 a 20 hores i el diumenge 26 de setembre de 7 a 8:30 hores, tant si estan federats com no.

La sortida es realitzarà en tres vegades. La primera sortida tindrà lloc a les 8:30h, la segona sortida a les 8:55h i la tercera sortida a les 9h. Cadascuna comptarà amb 333 triatletes. Cada participant pot consultar la seva sortida els dies previs a la carrera a www.triathlonseries.org. Un cop finalitzada la prova es disposarà de dutxes a la piscina municipal de Salou, a 5 minuts caminant, així com avituallament final a meta. Per a més informació es pot consultar la web www.triathlonseries.org

Document Actions