Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull durant tres dies la millor oferta gastronòmica

Els participants podran participar a les diferents activitats que es celebraran a la carpa central: tast de vins i tes, conferències, demostracions culinàries, entre d'altres

divendres 18 març 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del vicepresident quart del Congrés dels Diputats, Jordi Jané, i del cuiner Sergi Arola, han inaugurat “Sabor Salou”. Granados ha fet esment a què “aquest conjunt especialitzat de la nostra oferta forma també el nostre producte ‘Salou’ i ‘Costa Daurada’, i suposa un element que pot ajudar al repte de desestacionalitzar la temporada turística”. L’alcalde, a més, ha aprofitat per “agrair i felicitar molt especialment a tots els expositors que han apostat en aquesta primera edició de la fira perquè han demostrat interès i confiança en aquesta iniciativa i la seva voluntat de col·laborar amb Salou”.

Sergi Arola també ha volgut valorar molt positivament aquesta iniciativa ja que ha afirmat que “l’esdeveniment Sabor Salou suposa que a través de la gastronomia es faci país des de la terra”.

Per la seva banda, Jordi Jané ha afirmat: “Necessitem crear motius per fer Salou atractiu durant tot l’any al voltant de la idea d’una gastronomia de qualitat”. Jané considera un encert celebrar aquesta fira fora de la temporada estiuenca, aconseguint així una desestacionalització de l’oferta turística del municipi.  “Sabor Salou” és un esdeveniment gratuït obert al públic en general que pretén promoure la gastronomia, els productes tradicionals i les denominacions d’origen i de qualitat. Els principals objectius són crear un producte que contribueixi a la qualitat i a la diversitat de l’oferta turística del municipi de Salou i posicionar-lo com a referent del turisme gastronòmic.

Durant tres dies, des del divendres 18 de març fins al diumenge 20, al Passeig Jaume I de Salou, els visitants hi trobaran restauradors del municipi i productes artesanals de poblacions del voltant i d’arreu de Catalunya; podran degustar la seva gastronomia; adquirir productes i participar en diverses activitats. L’esdeveniment ha superat amb escreix les seves expectatives en la primera edició, ja que compta amb més de 30 establiments que ofereixen les seves novetats.  “Sabor Salou” compta amb San Miguel i Supermercats Michelangelo com a patrocinadors i amb l’Hotel Magnòlia com a col·laborador.

Pack degustació

“Sabor Salou” obre les seves portes el divendres 18 de març des de les 5 de la tarda fins a les 10 de la nit; dissabte d’11 del matí a 10 de la nit i diumenge d’11 del matí fins a les 8 del vespre. El públic podrà adquirir un “pack degustació” per un preu de 5€, mitjançant el qual se li farà entrega de 4 tiquets degustació i la guia d’expositors. A més, les primeres 1.100 persones que adquireixin el pack rebran com a obsequi una copa de “Sabor Salou”.  D’aquesta manera, el visitant podrà assaborir les diverses ofertes dels més de 30 estands que hi seran presents.

A més, al comprar el “pack degustació” el públic present a l’esdeveniment podrà participar en un sorteig de diversos productes “Sabor Salou” així com una estada a l’Hotel Magnòlia. Només caldrà que ompli la butlleta corresponent que se li farà entrega amb el pack i la dipositi a la urna del punt d’informació.

Galeria d'imatges

premsa1.JPG
premsa1.JPG

Document Actions