Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull el Campionat d'Espanya de dòmino per parelles ANEDE

diumenge 16 octubre 2022

L’hotel 4R Salou Park Resort II ha acollit aquest cap de setmana, des de divendres, dia 14, i fins avui diumenge, el Campionat d’Espanya de Dòmino per Parelles ANEDE (Associació Nacional d’Entitats de Dòmino d’Espanya)

Al torneig, hi han pres part més de 170 jugadors i jugadores participants i els seus acompanyants, procedents de diversos punts de la geografia: València, Madrid, Andalusia, Catalunya i Castella la Manxa

L’alcalde Pere Granados ha posat en valor la qualitat turística del municipi i també de l’entorn; així com la capacitat per organitzar i acollir esdeveniments, dins de l'ambit del turisme esportiu

L'assistència al campionat ha superat les 250 persones. El sistema joc que han fet servir els participants és el suís, amb el qual s’han jugat 14 partides. 
El lliurament de premis ha tingut lloc aquest migdia, amb la presència la presidenta d’ANEDE, Quiteria Teruel; el president de l’Associació de Dòmino de Tarragona i Salou, Diego Arjona; i l’assistència de l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Joventut, Infància i Adolescència, Julia Gómez.
L’alcalde, en la seva intervenció, ha felicitat els organitzadors del torneig a Salou i ha destacat la qualitat turística del municipi i de l’entorn. També ha posat en valor la capacitat de la capital de la Costa Daurada per acollir esdeveniments relacionats amb el turisme esportiu, com el campionat de dòmino, i, a més, ha fet esment del patrimoni paisatgístic i natural, la gastronomia, la varietat enològica i totes les denominacions d’origen del territori.
Per la seva banda, el president de l’Associació de Dòmino de Tarragona i Salou, Diego Arjona, ha explicat que Salou és una ciutat oberta i preparada per acollir grans esdeveniments; i, concretament, d’aquest, ha dit que els participants han quedat molt contents del torneig, l’allotjament i el municipi.
Cal dir que els acompanyants del jugadors han tingut l’oportunitat de conèixer Salou, així com la Tarraco Romana, gràcies a una visita guiada.

Galeria d'imatges

00.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
08.JPG
11.JPG
12.JPG
012.jpg
14.JPG
17.jpeg
18.jpeg
19.jpeg
20.jpeg
21.jpeg
22.jpeg
23.jpeg
24.jpeg
25.jpeg
26.jpeg
27.jpeg
28.jpeg
29.jpeg
30.jpeg
00051.jpeg
52.jpeg
53.jpeg
053.JPG
55.JPG
60.jpeg

Document Actions