Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull el II Congres Cultural de Comunitats Aragoneses a Catalunya

Els propers dies 13 i 14 de novembre més de 600 persones procedents de diferents entitats federades visitaran la ciutat

divendres 12 novembre 2010

Els propers dies 13 i 14 de novembre, es celebra el II Congrés Cultural de Comunitats Aragoneses a Catalunya que reunirà un total de 17 Centres i Cases Aragoneses  a la ciutat de Salou. Es tracta d’una trobada cultural de comunitats aragoneses.

La inauguració del congrés, tindrà lloc el proper dissabte a les 12 hores i comptarà amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados,  juntament amb altres autoritats i representants de les entitats que donaran la benvinguda als participants

Es realitzaran nombroses activitats amb diferents grups de treball per tractar temes d’interès dels assistents com les conclusions de l’últim congrés celebrat a Saragossa. El mateix dissabte a les 18 hores, tindrà lloc un festival de Jotas a l’Auditori de Salou amb integrants dels centres d’Aragó a Catalunya. Posteriorment, a les 21.15 hi haurà un correfoc a càrrec dels Diables Maleits de Salou a la Plaça situada davant del Teatre Auditori Salou. A partir de les 24 hores, la Sala Europa del Centre Cívic acollirà un gran ball amb música en directe per tots els assistents.

El diumenge dia 14 de novembre, els participants del congrés, realitzaran una visita per conèixer de prop la ciutat de Salou que inclourà una visita al Local social de l’Agrupació Cultural Aragonesa (C/Berenguer de Palou, 8). Una  gran paella popular posarà punt i final als locals cedits per l’Ajuntament de Salou.

 

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions