Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull el II Seminari de Formació i sensibilització en educació

Els dies 15 i 22 de març es parlarà sobre el sistema educatiu als països d’Amèrica Llatina

divendres 12 març 2010

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou en col·laboració amb el Pla Educatiu d’Entorn de Salou i el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya han organitzat unes jornades sobre educació intercultural: ‘Mirades al món’ es tracta del segon seminari de formació i sensibilització.

El seminari anirà a càrrec de la sociòloga Margarita García, que ens parlarà sobre el sistema educatiu als països d’Amèrica Llatina. Durant la sessió s’identificaran aquells elements dels sistemes educatius de Bolívia, Equador, Colòmbia i República Dominicana que cal tenir present a l’hora de treballar per a la millora de la integració de l’alumnat nouvingut a les aules catalanes.

Margarita García és investigadora de la Fundació Jaume Bofill; Formadora del Centre Unescocat i de l’Escola d’Administració Publica de Catalunya. Ha desenvolupat la seva experiència professional com a formadora i investigadora en el camp de les Migracions i la Diversitat Cultural en diverses entitats de renom com el Centre UNESCO de Catalunya, Caritas Migraciones, Instituto de Investigaciones de la Universidad Centroamericana José Simeón Cañas, entre molts d'altres.

Tots aquells que estigueu interessats us esperem el dilluns dia 15 de març a la sala Xavier Turull de l’escola de música situada a l’Ajuntament de Salou a les 17.30 hores. Cal recordar que el dilluns dia 22 de març es continuarà amb el seminari, per tal de que totes aquelles persones que no hagin pogut assistir al primer ho puguin fer, però aquest cop a la sala Costa Daurada de l’Ajuntament a les 17.30 hores. Tothom hi està convidat, molt especialment els professors.

Galeria d'imatges

pee_guida.JPG

Document Actions