Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull el Primer Consell Econòmic amb més d’una vintena de representants empresarials

L’alcalde de Salou va convidar a aportar idees pel futur de Salou i sumar sinèrgies entre l’Administració i el sector privat

dimarts 18 gener 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va presidir ahir el primer Consell Sectorial Econòmic de Salou que va reunir a més d’una vintena de representants empresarials del Municipi. Aquest Consell és un òrgan informatiu i consultiu que s’impulsa des de l’Ajuntament per tal d’ integrar el sector privat de Salou a les polítiques municipals que els afectin.  En aquest Primer Consell Econòmic, també van participar el regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut, el Regidor de Turisme, Alberto del Hierro, el Regidor de Comerç, Pedro Lavilla així com la Coordinadora de Participació Ciutadana, Maria Jose Rodríguez.

L’alcalde va agrair l’assistència de tots els participants i va destacar que hi ha “una corresponsabilitat entre l’Administració i el sector privat que ens ha de motivar per treballar plegats i sumar sinèrgies amb l’objectiu d’adaptar Salou a l’actual escenari socioeconòmic i posicionar el nostre municipi”. En aquest sentit, Granados va convidar als assistents a aportar les seves propostes i idees per “mantenir i impulsar encara més el nivell de qualitat de la nostra destinació i enfortir el sector turístic”. 

Les idees i aportacions que neixin d’aquest òrgan consultiu es recolliran per tal de ser estudiades i, “si són d’interès general per la ciutat” es posaran en marxa. Granados va insistir en la importància d’aquests òrgans en la pressa de decisions en matèria econòmica i empresarial.  Granados va dir que “el Consell servirà per rebre les propostes, debatre-les i fomentar la col•laboració i opinió a les decisions municipals.” D’altra banda, l’alcalde va explicar que l’actual Govern “està a l’espera de poder parlar amb els nous càrrecs de la Generalitat i responsables de Turisme per reempendre el projecte de Pla Estratègic”.

A la reunió també es va parlar dels nous projectes que s’impulsaran des de l’actual govern per tal de “consolidar la ciutat com a destinació de turisme esportiu”. En concret, es va explicar la iniciativa pública de la Ciutat Esportiva al sector 03 i la iniciativa privada, el Complex Esportiu del Vial del Cavet, projectes que es presentaran aquesta mateixa setmana a la Fira Internacional del Turisme (FITUR) a Madrid.

L’Ajuntament de Salou ha apostat per posar en marxa aquests consells assessors, una eina destinada a canalitzar la participació ciutadana en assumptes municipals i fer possible la seva implicació amb les decisions del govern de Salou. Fins ara han està creats el Consell Territorial del Cap Salou, el de Joventut i el d’Esports. Pròximament,  el Consell Sectorial de Cultura també es posarà en marxa.

Durant la reunió, l’alcalde de Salou, va aprofitar per informar als empresaris sobre la reunió mantinguda amb els responsables de REPSOL, de les mesures que prendrà l’empresa per tal de reforçar la seguretat i la postura de l’Ajuntament davant aquest tema.

 

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa.JPG
premsa3.JPG

Document Actions