Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull el primer seminari de Generació d'idees i creació d'empreses

dimarts 24 novembre 2009

Un total de 140 alumnes de l'IES Jaume I han participat en aquesta iniciativa

La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou, ha organitzat la primera de les dues xerrades sobre la generació d'idees i la creació d'empreses amb l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor entre els joves. El Regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut, ha declarat que: ' volem oferir als joves l'autoocupació com una sortida més envers el món laboral'.

Durant les prop de 2 hores que ha durat la primera de les xerrades, celebrada a l'IES Jaume I de Salou, les responsables tècniques de l'àrea de promoció econòmica han explicat als alumnes com ser emprenedors i creatius alhora de dur a terme les seves idees. A més, els han lliurat una carpeta amb material com un díptic, un fulletó de la mateixa regidoria, un cd dins el qual hi ha eines de treball per posar en marxa una idea empresarial, a més del pla d'empresa interactiu, on hi ha un test d'autodiagnòstic amb 80 preguntes per tal de que els joves sàpiguen si compleixen amb el perfil empresarial o no.

Les responsables tècniques també els han animat a participar dins el certamen convocat per la regidoria de Promoció Econòmica que porta per nom 'l'Institut Emprèn' amb les seves idees. Durant les explicacions els han posat alguns exemples de negocis del municipi per tal de que les explicacions els quedessin més clares a través d'exemples que es poden trobar en el seu dia a dia.
Recordar que el segon seminari tindrà lloc el dia 4 de desembre a l'Escola Elisabeth on una cinquantena d'alumnes hi prendran part.

Document Actions