Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull estudiants de França per fer pràctiques de paisatgisme i horticultura

dijous 20 abril 2023

Un grup d’estudiants de formació professional de jardineria de l’Institut francès Lycée du Bocage (Chambéry) ha participat, recentment, en un intercanvi de pràctiques a Salou i municipis propers, durant tres setmanes

L’alcalde Pere Granados els ha donat la benvinguda, recentment, en una visita a l’Ajuntament

Els alumnes han treballat al Parc de la platja Llarga, en la plantació d’espècies autòctones d’arran de mar

 

Alumnes de formació professional de jardineria procedents de l’Institut francès Lycée du Bocage (Chambéry), han treballat, recentment, al Parc de la platja Llarga, en la plantació d’espècies autòctones d’arran de mar, amb la supervisió de tècnics de jardineria de l’Ajuntament de Salou, professors de l’Escola d’Horticultura de Reus, i responsables d’empreses de jardineria contractades pel Consistori salouenc.

L’alcalde, Pere Granados, ha rebut diversos alumnes i professores a Alcaldia i els ha agraït el seu interès i participació en aquest projecte, i, en concret, les pràctiques realitzades al Parc de la platja Llarga, recentment obert al públic.

Cal dir que es tracta d’una iniciativa que ve de la mà de l’Escola d’Horticultura i Jardineria de Reus, la qual col·labora amb centres de Bèlgica i França, i que permet actualitzar, modernitzar i posar en comú enfocaments tècnics i pedagògics, així com reforçar una visió i una cultura de zona verda comuna.

Els estudiants provenen dels Alps francesos i estan avesats a una vegetació pròpia d’alta muntanya. Per tant, la configuració d’un parc de litoral representa, per a ells, una experiència molt enriquidora.

Galeria d'imatges

1 HQ.JPG
2.JPG

Document Actions