Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull l’exposició “El desafiament de la fam” de Mans Unides

divendres 10 abril 2015

La mostra fotogràfica es podrà visitar fins al 29 de maig al passadís del TAS

 

El desafiament de la fam al món es un greu problema, és per això que des de l’Ajuntament de Salou es vol contribuir a la conscienciació i difusió d’aquest problema acollint una exposició fotogràfica anomenada “El desafiament de la fam” on reflexiona de manera molt planera sobre el fet que una de cada sis persones passi fam. Quines són les causes? Què puc fer jo?

L’exposició, organitzada per Mans Unides, pretén divulgar aquesta problemàtica de la fam des de la perspectiva de l’actual realitat del nostre món globalitzat. Segons la responsable de Mans Unides de Salou, Mª Antonieta Sanfeliu, “no només volem donar a conèixer la dimensió del desafiament de la lluita contra la fam, sinó sobre tot, posar-nos en moviment i comprometre’ns per fer d’aquest propòsit un projecte comú”. El més cridaner és que avui en dia es produeixen més aliments que mai, però no totes les persones tenen accés. El consum responsable, el suport a la producció local i a l’agricultura familiar, la denúncia enfront de l’especulació dels preus dels aliments són només algunes de les accions que podem dur a terme cada un de nosaltres des del nostre entorn per ajudar a combatre aquesta xacra.

Alguns dels temes que es tracten a l’exposició a través de colpidores imatges són tan diversos com el canvi climàtic i la degradació mediambiental, els biocombustibles, la nova problemàtica de la fam, la seguretat alimentària, l’acaparament de terres i el comerç internacional.

L’exposició es podrà visitar fins al 29 de maig al passadís del TAS on està muntada. Aquells que vulguin col·laborar amb la ONG Mans Unides poden fer un donatiu a través de La Caixa o a Catalunya Caixa. Més informació a www.mansunides.org

Galeria d'imatges

mans_unides.jpg
mansunides.JPG

Document Actions