Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la 1ª edició del Memorial Ion Hincu de rugbi platja 2010

La platja de Llevant del municipi serà l’escenari del torneig esportiu aquest dissabte 5 de juny

dimecres 02 juny 2010

Aquest proper dissabte dia 5 de juny es disputarà a la platja de llevant de Salou, la segona edició del Torneig de Rugby Platja que organitza el Rugby Reus Deportiu, amb la col.laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou. Es tracta del el primer memorial Ion Hincu.

A les 10 hores es realitzarà un entrenament conjunt per a els participants de categories inferiors, i acte seguit es disputarà un triangular entre els participats de l’entrenament. Per finalitzar, un tercer temps de germanor per recuperar forces.
Al migdia s’obrirà el període d’inscripció del torneig a les 14:00 a la mateixa platja de Llevant, donant inici de les competicions sèniors masculines i femenines a les 15:00 i finalitzant tot els partits a les 20:30. L’entrega de trofeus per a les categories sèniors femení i masculí, i el tercer temps es realitzarà per la nit a la discoteca Two Much de Salou.

El preu d’inscripció és de 10€ per persona a les categories sènior femení i masculí, amb un mínim de 8 jugadors per equip. La participació d’equips de categories inferiors, es totalment gratuït, tan sols cal presentar la fitxa federativa del club . És obligatori que cada jugador estigui federat a la seva corresponent federació. Cada partir tindrà una durada de 14 minuts dividit en dos temps de 7 minuts cadascun. Per confirmacions i inscripcions podeu enviar un mail a rugbyreusdeportiu@gmail.com.

Document Actions