Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la campanya de donació de sang ‘Aquest estiu, t’acompanyem a la platja’

dilluns 21 juliol 2014

 El Banc de Sang amb el suport de l’Ajuntament de Salou desenvolupen durant el dia d’avui una campanya de Donació de Sang
 
El Banc de Sang amb el suport de l’Ajuntament de Salou desenvolupen durant el dia d’avui una campanya de Donació de Sang. Sota el lema ‘Aquest estiu, t’acompanyem a la platja’ es promou la donació de sang al municipi de Salou. Davant del Mercat Municipal situat a la Via Roma s’ha ubicat una Unitat Mòbil per tal que aquells ciutadans que vulguin participar, ho puguin fer amb facilitat.


Es tracta d’una  oportunitat de fer un gest altruista d'una manera senzilla i ràpida d'una donació de sang. Durant el matí, la unitat mòbil ha rebut a casi 30 donats. Aquesta tarda continuarà oberta de 17,30 a 21,30 hora.
Es tracta d’una iniciativa promoguda pel Banc de Sang, organisme públic del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu garantir l'abastament i el bon ús de la sang i els teixits a Catalunya, essent el centre de referència en immunologia diagnòstica i de desenvolupament de teràpies avançades.

Galeria d'imatges

home_sang.jpg
P1040173.JPG

Document Actions